TEMPORADA 2015

SETENA POSICIÓ DEL CP CAMBRILS AMB LA COREOGRAFIA "ENCANTERI" AL TROFEU DE GRUPS XOU DEL PLA DE SANTA MARIA

Els passats 11 i 12 d'abril es va disputar el IX Trofeu de grups xou del Pla de Santa Maria, en el qual van participar 24 grups d'arreu de Tarragona. Per part del CP Cambrils, les dotze integrants del grup de xou van ser: Judit Carbó, Estivaliz Casanellas, Xenia Fortuny, Xenia Gallés, Noelia Giménez, Ainara Gómez, Joan Jardí, Paula Martínez, Julia Pagliano, Laia Pallarés, Lara Souza i Daniela Vallvé. El grup cambrilenc va competir en el nivell B amb la coreografia "Encanteri", muntada i entrenada per Judith Celma i Marta Sorribas, i va assolir la setena posició. 

Per altra banda, demà dissabte 18 d'abril, el grup del CP Cambrils participarà a la tercera fase dels Jocs Esportius de patinatge artístic que es disputarà a Riudoms, tant en la modalitat de lliure com en la de xou, de la qual sortiran els patinadors classificats per a la fase territorial.

VANIA HURTADO I COIA MORENO OBTENEN EL CERTIFICAT DE PATINATGE ARTÍSTIC

Les patinadores cambrilenques Vània Hurtado i Coia Moreno van obtenir el Certificat de Patinatge Artístic en el primer Trofeu d'Iniciació de nivells B i el Certificat que es va dur a terme al pavelló d'esports de Riudoms, el cap de setmana del 28 i 29 de març. A partir d'ara, ambues patinadores optaran a participar en les competicions federades dins la categoria infantil i juvenil, respectivament.

Aquest trofeu va aplegar un total de 154 patinadores de la província de Tarragona, dels quals 15 eren del Club Patí Cambrils. En el nivell B de 8 i 9 anys, van participar els patinadors Xènia Gallés (9a posició), Xènia Fortuny (11a), Júlia Pagliano (12a), Noelia Giméner (15a), Judit Carbó (19a), Joan Jardí (26è) i Paula Martínez (28a). Dins el mateix nivell en la categoria 10 i 11 anys, Estibaliz Casanellas va obtenir la 12a posició, Laia Pallarès la 12a i Daniela Vallvé la 22a.

En el nivell Certificat de 10 i 11 anys, Sílvia Lahera va col·locar-se en 12a posició; en la categoria 12-13 anys Vània Hurtado en 1a posició i, finalment, en la categoria 14 o més anys, Coia Moreno va aconseguir la 3a posició, Josep Franqueza la 5a i Nerea Caja l'11a. 

NOU PATINADORES COMPETEIXEN AL PRIMER TROFEU D'INICIACIÓ DE NIVELL C i A 

Nou patinadores dels grups d’iniciació del CP Cambrils van participar, el passat cap de setmana, al primer Trofeu d’Iniciació de la temporada 2015. El trofeu va tenir lloc a Vila-seca i hi van participar prop de 150 patinadors i patinadores dels clubs de patinatge artístic de la demarcació de Tarragona. De les patinadores cambrilenques que hi van participar, Ainara Rius va aconseguir pujar al podi al quedar en la 1a posició en la competició de nivell C. Les classificacions finals de les altres patinadores cambrilenques van quedar de la següent manera: en el nivell C, en la categoria de 8-9 anys, Lara Souza va quedar en el lloc 29; en el nivell A en la categoria de 10-11 anys, Carla Bargalló va obtenir la 8a posició i Teodora Busdugan la 15a; en la categoria de 12-13 anys, Blanca Fernández va quedar 8a i Laia Bargalló 16a. Per últim, en la categoria de més de 14 anys, Júlia Santos va quedar 8a classificada, Anca Lavinia la 14a i Sara Montull 18a.

NOVENA POSICIÓ PER AL GRUP DE XOU GRAN AL CAMPIONAT D'ESPANYA

Les patinadores del grup de xou gran del CP Cambrils van participar, el passat cap de setmana, al Campionat d’Espanya de grups xou, obtenint la novena posició. El campionat es va disputar al Pavelló Príncipe Felipe de Saragossa, i hi van participar uns 600 patinadors i patinadores, amb un total de 41 grups d’arreu de l’Estat espanyol.
Les dinou integrants del grup cambrilenc –Laia Anglés, Paula Bonillo, Georgina Canela, Judith Celma, Ariadna Estivill, Judith Estivill, Marina Fornós, Andrea Márquez, Natalia Medina, Irene Mialet, Patrícia Muñoz, Laia Plana, Núria Plana (no va poder patinar per estar de baixa temporal), Marta Revuelta, Montse Rius, M. Victòria Romero, Noelia Rull, Marta Sorribas i Mireia Villas–, van fer els entrenaments oficials, el dissabte 7 al matí, competint a la tarda en la modalitat de xou gran. Amb la coreografia "Mim", les cambrilenques van obtenir la 9a posició final al campionat estatal. 

Els equips catalans copen el podi

Un cop més, el podi d’aquesta modalitat va ser per a tres grups catalans: la 1a posició va ser per al CP Olot, la 2a per al Reus Deportiu i, la 3a plaça per al CPA Girona. L'endemà diumenge, 8 de març, va tocar competir als xous petits. Novament, el podi es va repartir entre tres clubs catalans: el CP Aldea va assolir la primera posició, el Sant Celoni el segon lloc i la Fundació Vilanova va pujar a la tercera posició del podi. Les dues primeres places van obtenir la classificació directa per al campionat mundial, mentre que la tercera i quarta posició van assolir la classificació per al campionat europeu.

El club cambrilenc vol fer arribar les seves felicitacions a totes les patinadores i a la seva entrenadora Montse Fornós per l’esforç, el treball i la il·lusió amb què entrenen dia a dia, així com pels resultats obtinguts i les encoratgen a seguir treballant ja que totes juntes formen un gran equip.

16 PATINADORS PARTICIPEN A LA SEGONA FASE DELS JOCS ESCOLARS

Dissabte 28 de febrer, 16 patinadores dels grups d’iniciació van participar a la segona Fase dels Jocs escolars de patinatge artístic que es va disputar a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu, obtenint les següents classificacions:
En categoria mini: Laia Gallés va quedar en 1a posició
En categoria prebenjamí B: Thaïs Gómez va quedar 4a, Yanira García 6a, Elsa Besiròvic 8a, Luna Gómez 10a, Gemma Soperes 12a, Judit Desnuvila 17a i Iratxe Moreno 22a
En categoria benjamí A: Aitana de la Puente 6a, Ènia Figueres 13a i Maria Bajo 18a
En categoria infantil A: Júlia Santos va obtenir la 1a posició i Laia Bargalló la 2a
En categoria cadet-juvenil A: Coia Moreno va quedar 1a i Nerea Caja 2a 
En categoria cadet- juvenil B: Sara Montull 1a classificada

La tercera i última fase d’aquests jocs escolars, quan es farà l'entrega de trofeus a les millors puntuacions de les tres fases i de la qual sortiran els classificats per la fase territorial, tindrà lloc el proper 18 d’abril a Riudoms, en la qual tindrà lloc també la competició de xous.

SET PODIS AL 1er. TROFEU DE CATEGORIES

Aquest passat diumenge 1 de març, onze patinadores i un patinador del CP Cambrils van participar al primer Trofeu de categories de Patinatge artístic de la temporada 2015, que es va disputar a Riudoms i on van prendre part prop de cent patinadors de la demarcació de Tarragona. 

Els patinadors cambrilencs van obtenir les següents classificacions:
En nivell A –que correspon als patinadors que en la temporada 2014 han participat al campionat de Catalunya–, en la categoria aleví A, la patinadora Núria Besiròvic va quedar en 3a posició; en la categoria infantil A, Laia Gavaldà va obtenir la 1a posició i José Luis Montull la 2a; en cadet A, Júlia Agudo va quedar 8a i Sheila Hurtado 9a i per últim, en la categoria juvenil A, Alba Muñoz va quedar en 1a posició. En el nivell B, en la categoria aleví B, Cara Herrera va quedar en 1a posició, Laura Martínez en 2a, Sofía Caballero en 6a i Maria Rius en 7a; en la categoria infantil B, la patinadora Núria Cardona va quedar en 6a posició i en categoria júnior, Laia Plana va quedar 1a classificada.

EL XOU "MIM" OBTÉ LA 8ª POSICIÓ AL CAMPIONAT DE CATALUNYA I ES CLASSIFICA PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA

El grup de xou del CP Cambrils amb la seva coreografia "Mim" va competir, el passat diumenge 8 de febrer al pavelló Olímpic de Reus, al campionat de Catalunya de xou en la modalitat de xou gran. L'equip cambrilenc va assolir la vuitena posició i, tot i que el grup es va quedar una mica decebut amb la puntuació final –que va estar per sota de l'obtinguda al campionat territorial–, el CP Cambrils va assolir la classificació per al campionat estatal que es disputarà els propers 7 i 8 de març al pavelló Príncipe Felipe de Saragossa. 

La competició, que es va disputar tant dissabte com diumenge, va tenir un gran èxit de participació en totes les modalitats: xou gran, xou petit, xou juvenil i quartets. A més, el campionat també va assolir una gran assistència de públic ja que, unes 2.400 persones van omplir les graderies del pavelló Olímpic de Reus al llarg dels dos dies de campionat que va assolir un alt nivell de competició.

DIPLOMA DE NIVELL C PER AINARA RIUS I JUDITH CARBÓ

El passat dissabte 31 de gener es va disputar a Alcover, la primera convocatòria de nivell C i A de patinatge artístic, en la qual es van donar cita més de cent patinadors dels clubs de patinatge artístic de la demarcació de Tarragona. Les patinadores del CP Cambrils –Ainara Rius i Judith Carbó– van obtenir, totes dues, el diploma de nivell C, després d'executar correctament el seu disc.

7 PODIS A LA PRIMERA FASE DELS JOCS ESCOLARS DE PATINATGE ARTÍSTIC

El passat dissabte 24 de gener va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Ploms, la primera fase comarcal dels Jocs Escolars de patinatge artístic, on van participar més d’un centenar de patinadores de la comarca del Baix Camp. Aquests jocs esportius són organitzats pel Consell esportiu del Baix Camp, i es consisteixen en tres fases. Amb les millors puntuacions de les tres fases es passa a la fase territorial. Les 17 patinadores del CP Cambrils que hi van participar van obtenir les següents classificacions:

- En la categoria cadet-juvenil A: Coia Moreno va ser 1a classificada i Nerea Caja 2a
- En la categoria cadet-juvenil B: Sara Montull va ser 1a i Anca Lavinia 2a
- En la categoria infantil A: Laia Bargalló va quedar 1a i Júlia Santos 2a
- En la categoria benjamí A: Aitana de la Puente va assolir la 5a posició, Marta Bajo la 17a i Enia Figueres la 19a
- En la categoria prebenjamí B: Thaïs Gómez va ser 5a, Elsa Besiròvic 6a, Judit Desnuvila 7a, Yamira García 8a, Iratxe Moreno 12a, Gemma Soperes 14a i Luna Gómez 17a
- En la categoria mini: Laia Gallés va quedar en 1a posició

La segona fase d’aquests Jocs Escolars de patinatge artístic es disputarà el 28 de febrer a les instal·lacions del Reus Deportiu, i la tercera fase serà el 18 d’abril a Riudoms

EL GRUP DE XOU GRANS DEL CP CAMBRILS, SEGONES AL CAMPIONAT TERRITORIAL

El grup de xou gran del CP Cambrils va fer un gran debut de la seva coreografia "Mim", el passat diumenge 18 de gener al Campionat territorial de grups xou 2015, disputat a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu. La competició va aplegar les modalitats de quartets, xou petit, xou gran i xou juvenil. El conjunt cambrilenc va participar en la modalitat de xou grans, obtenint la segona posició i situant-se a menys de dos punts del primer classificat (1,90), el Reus Deportiu. Aquesta classificació li dóna la plaça directa per participar al Campionat de Catalunya que es disputarà els propers 7 i 8 de febrer a Reus.

Les patinadores que formen aquest grup de xou són: Laia Anglés, Paula Bonillo, Georgina Canela, Judith Celma, Ariadna Estivill, Judith Estivill, Marina Fornós, Andrea Márquez, Natalia Medina, Irene Mialet, Patrícia Muñoz, Laia Plana, Núria Plana –que no va poder patinar per estar de baixa temporal–, Marta Revuelta, Montse Rius, M. Victòria Romero, Noelia Rull, Marta Sorribas i Mireia Villas. Per últim, la seva coreògrafa i entrenadora és Montse Fornós.

6ª POSICIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA PEL GRUP DE XOU "SENSE LIMITS"

Santiago de Compostela, 1/2 de Març de 2014

 

Les patinadores components de l’equip de xou del CP Cambrils amb la seva coreografia "Sense límits" van aconseguir la sisena posició al campionat d'Espanya de xou en la modalitat de xou gran, remuntant així dues places des del campionat de Catalunya en el qual aconseguien la 8a posició. Les cambrilenques van arribar a puntuacions per sobre de vuit, que les situaven en la 6a plaça final.

 

Les patinadores components d’aquest grup de xou van ser: Sheila Hurtado, Paula Bonillo, Judith Selma, Laia Plana, Mireia Villas, Montserrat Rius, Natalia Medina, Noelia Rull, Georgina Canela, Laia Anglés, Ariadna Estivill, Marina Fornós, Rebeca Franqueza, Núria Plana, Marta Sorribas, Patrícia Muñoz, Emília Arias i Irene Mialet –que no ha pogut competir aquesta temporada a causa d’una lesió durant els entrenaments–, amb Montse Fornós com a coreògrafa i entrenadora que s'ha mostrat molt satisfeta del resultat obtingut, aconseguint la fita que s’havien marcat.

 

L’esdeveniment va tenir lloc el passat cap de setmana, els dies 1 i 2 de març al Pavelló Fontes Dosar de Santiago de Compostel·la, i va ser organitzat pel C.D. Fontiñas. Tota la competició va comptar amb la participació de 670 patinadors i patinadores de 35 clubs diferents pertanyents a deu federacions autonòmiques de l’Estat. De tots aquests, 17 clubs catalans. Més de tres mil persones van omplir les grades del pavelló els dos dies i van poder gaudir d’un gran espectacle de patinatge artístic, tenint en compte que actualment els grups catalans coronen els podis a nivell estatal i internacional.

Dissabte a la tarda va tenir lloc la competició de grups Petits, en la qual un any més el podi va ser per als equips catalans: 1a posició per al Blanes, la 2a posició per al Sant Celoni i la 3a posició per a l’Aldea. Diumenge en grups grans, l’Olot aconseguia de nou la 1a posició, seguits de molt a prop pel Reus Deportiu que aconseguia la segona plaça i el Masnou amb la tercera.

Des del club volen fer arribar les seves felicitacions a totes les patinadores i a les seves entrenadores per la gran fita aconseguida.

7 PODIS AL PRIMER TROFEU DE CATEGORIES DE LA TEMPORADA

Amposta, 23 de Febrer de 2014

 

Deu patinadores de l'equip de competició del CP Cambrils van participar aquest passat diumenge, 23 de febrer, al primer trofeu de categories d’aquesta temporada, que es va disputar a Amposta. Les cambrilenques van aconseguir un total de cinc podis.

En el nivell A –que correspon a aquells patinadors que, en la temporada anterior han participat al campionat de Catalunya–, en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va obtenir la 1a posició, Laia Gavaldà la 2a i Itziar Rofes la 6a; en la categoria cadet, Alba Muñoz assolia també la 1a posició. En el nivell B; en la categoria aleví, José Luis Montull obtenia la 1a posició, Maria Carbó la 2a i Laura Martínez la 7a; la en categoria infantil, Núria Cardona va quedar la 13a; en la categoria juvenil, Paula Bonillo assolia la 3a posició i, per últim, en la categoria sènior, Rebeca Franqueza quedava en la 1a posició.

 

NÚRIA BESIRÒVIC I CARLA HERRERA, OBTENEN EL CERTIFICAT DE PATINATGE ARTÍSTIC

Riudoms, 16 de Febrer de 2014

 

Set patinadores del CP Cambrils es van presentar, el passat diumenge 16 de febrer, a la primera convocatòria de nivell B i certificat de patinatge artístic que va tenir lloc a Riudoms i en el qual van prendre part una setantena de patinadors de la demarcació de Tarragona.

Les cambrilenques Núria Besiròvic i Carla Herrera –que es van presentar a la prova de certificat–, van obtenir totes dues el diploma després d'executar correctament els integratius requerits en el disc per a l’obtenció d’aquest diploma. Així doncs, aquesta temporada 2014 ja entraran a competir en el patinatge de competició federat, Núria Besiròvic en la categoria benjamí i Carla Herrera en la categoria aleví. Per la seva banda, Anca Lavinia i Teodora Busdugan van obtenir el diploma de nivell B.

VÀNIA HURTADO I SOFIA CABALLERO, OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL "A"

Constantí, 9 de Febrer de 2014

 

Per altra banda, el mateix diumenge 9 de febrer, les patinadores Vània Hurtado i Sofia Caballero es presentaven a la primera prova de nivell A de la temporada 2014. Ambdues van superar-la i van obtenir el seu diploma de nivell A, per tant, ara només els hi falta una prova –la de certificat– per entrar a competir a les proves de patinatge de competició federat.

JÚLIA SANTOS, ASUL GARCIA I LAIA BARGALLÓ, OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL "B"

Constantí, 9 de Febrer de 2014

 

Per la seva part, Júlia Santos, Asul Garcia i Laia Bargalló es presentaven a la prova de nivell C, obtenint també el seu diploma de nivell C després d'executar correctament el seu disc. Aquesta prova va tenir lloc a Constantí i hi van prendre part més d’un centenar de patinadors i patinadores de la demarcació de Tarragona.

UNA TRENTA DE PATINADORES DEL CP CAMBRILS COMPETEIXEN A LA 2ª FASE DELS JOCS ESCOLARS

Riudoms, 9 de Febrer de 2014

 

El passat diumenge 9 de febrer, a Riudoms, una trentena de patinadores del CP Cambrils participaven a la segona fase dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Camp. Les classificacions en aquesta fase van quedar de la següent manera:

En la categoria mini: Elsa Besiròvic 1a posició i Laia Gallés 7a

En la categoria prebenjamí A: Xènia Gallés 3a, Paula Martínez 5a, Xènia Fortuny 6a i Laia Torres 7a

En la categoria prebenjamí B: Noelia Giménez 5a, Júlia Pagliano 6a i Judith Carbó 9a

En la categoria prebenjamí C: Lara Souza 1a, Marta Bajo 3a, Enia Figueres 5a, Ainara Rius 6a, Judit Desnuvila 8a, Luna Gómez 11a i Thaïs Gómez 15a

En la categoria benjamí A: Teodora Busdugan 1a, Carla Bargalló 4a, Estivaliz Casanellas 7a i Daniela Vallvé 8a

En la categoria benjamí B: Laia Pallarès 3a

En la categoria aleví A: Blanca Pérez 1a

En la categoria aleví B: Laia Bargalló 2a

En la categoria aleví C: Asul Garcia 1a i Judith Andreu 2a

En la categoria infantil B: Júlia Santos 2a

En la categoria cadet- juvenil A: Coia Moreno 1a i Cristina Lahera 2a

En la categoria cadet-juvenil B: Sara Montull 1a i Anca Lavinia Mesesan 2a

8ª POSICIÓ PER A LES PATINADORES DEL GRUP DE XOU DEL CP CAMBRILS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA

Lleida, 1 i 2 de Febrer 2014

 

Prop de 800 patinadors i patinadores d’uns cinquanta clubs d’arreu de Catalunya van prendre part, el passat cap de setmana, al XV Campionat de Catalunya de grups xou de patinatge artístic. L’esdeveniment va tenir lloc al Pavelló Barris Nord de Lleida.

El grup de xou del Club Patí Cambrils va participar amb la seva coreografia "Sense límits", en la modalitat de xou gran, assolint la vuitena posició amb la qual cosa es va classificar per participar al campionat d’Espanya de grups xou que tindrà lloc els propers 1 i 2 de març a Santiago de Compostel·la. En la categoria de xou gran, l’Olot –actual campió del món en aquesta modalitat–, es va endur de nou l’or. La medalla de plata –a pocs punts de la primera posició– va ser per al Reus Deportiu que, recordem que aquest any 2014, acollirà el Mundial de Patinatge artístic entre els dies 27 de desembre i 11 d'octubre. La tercera posició va ser pel Masnou que va fer també una excel·lent actuació. En la categoria de xou petit, la medalla l’or va ser per al CP Sant Celoni, la plata per al Blanes i el bronze per al CH Juneda. En l'apartat de xou juvenil, la primera posició va ser per al PA Tona, la segona per al Reus Deportiu i la tercera per al CPA Olot. En quartet, l'or se'l va endur el Reus Deportiu, la plata va ser per al Masnou i el bronze pel FPueb Vilanova.

LES PATINADORES DEL CP CAMBRILS PARTICIPEN A LA 1ª FASE DELS JOCS ESCOLARS

Reus, 25 i 26 de Gener de 2014

 

Un total de 32 patinadores del CP Cambrils van participar, el passat cap de setmana del 25 i 26 de gener, a la primera fase dels Jocs Esportius escolars de Patinatge artístic 2014, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Camp. Aquesta primera fase va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu, i hi van participar uns 150 patinadors dels diferents clubs de patinatge de la comarca, entre els quals hi havia el CP Cambrils, el Reus Deportiu, el Reus Ploms, el CP Hospitalet de l’Infant i el CP Riudoms.

 

Les patinadores de Cambrils que hi van participar, van obtenir uns molt bons resultats, a més tenint en compte que, per a moltes d’elles era la primera vegada que participaven en una competició.

Les seves classificacions en la jornada de dissabte al matí van ser les següents:

Categoria cadet-juvenil A: Nerea Caja va quedar en 1a posició, Coia Moreno 2a i Cristina Lahera 3aen

Categoria cadet juvenil B: Anca Lavinia Mesesan va quedar en 1er lloc i Sara Montull en 2n

Categoria infantil B: Júlia Santos va obtenir la 2a posició

Categoria aleví A: Blanca Pérez va quedar 3a

Categoria aleví B: Laia Bargalló 1a

Categoria aleví C: Judith Andreu 1a i Asul Garcia 2a

Categoria benjamí A: Teodora Busduban 1a, Estivaliz Casanellas 3a, Carla Bargalló 5a i Daniela Vallvé 7a;

Categoria benjamí B: Laia Pallarés 1a

 

Diumenge a la tarda va continuar la competició en les categories pre-benajmí i minis:

Categoria pre-benjamí A: Paula Martínez 2a, Laia Torres 3a, Xènia Fortuny 7a i Xènia Gallés 10a

Categoria pre-benjamí B: Judith Carbó 5a, Júlia Pagliano 8a i Noelia Giménez 10a

Categoria pre-benjamí C: Lara Souza 1a, Ainara Rius 2a, Marta Bajo 4a, Enia Figueres 6a, Cèlia Encinas 8a, Thaïs Gómez 10a, Luna Gómez 12a i Judit Desnuvila 14a.

Categoria minis: Esla Besiròvic 4a i Laia Gallés 11a.

LES PATINADORES DE XOU DEL CP CAMBRILS QUEDEN SEGONES AL CAMPIONAT TERRITORIAL DE GRUPS DISPUTAT A CAMBRILS

Cambrils, 18 de Gener de 2014.

 

Cambrils va acollir, aquest passat dissabte 18 de gener, el Campionat Territorial de grups xous de patinatge artístic 2014. La competició, es va celebrar al Palau Municipal d'Esports, en la modalitat de quartet, grup juvenil, grup petit i grup Gran. L'esdeveniment, que va omplir ambdues graderies del pavelló amb més de 800 persones, va ser organitzat pel CP Cambrils, amb el suport del departament d’Esports de l’Ajuntament de Cambrils. Dissabte al matí es van fer els entrenaments oficials i, a la tarda va tenir lloc la competició. A la competició hi van participar més de 120 patinadors de nou clubs de la demarcació. 

El grup de xou del CP Cambrils compta en l’actualitat amb divuit patinadores, una de les quals no va poder participar en la competició a causa d’una lesió. Les cambrilenques van competir en la modalitat de xou gran, amb la coreografia "Sense límits", assolint la segona posició i la medalla d'argent, que els hi dóna la plaça directa per participar al Campionat de Catalunya de xou que tindrà lloc els propers 1 i 2 de febrer a Lleida. Cal recordar que aquest grup de xou va assolir la temporada passada 2013 la setena plaça al campionat de Catalunya, plaça que van mantenir al Campionat d’Espanya. 

El Reus Deportiu es va ser el club que es va endur més medalles. Tres d’or: grups grans, quartets i juvenils. També cal destacar la posada en escena del grup petit del CP L’Aldea, assolint l’or seguit de molt a prop del CP El Perelló (2n) i el CPA Amposta 2010 amb un meritori tercer lloc. En juvenils, el Pla de Santa Maria i el CE El Vendrell van empatar a punts, però per unes dècimes, les patinadores de El Pla van adjudicar-se la medalla d’argent. 

Les autoritats que van ser presents en aquest esdeveniment i que van participar en l’entrega de trofeus van ser l'alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el regidor d’Esports i Festes de l'Ajuntament –Lluís Abella– per part de l'Ajuntament de Cambrils. Per part de la Generalitat de Catalunya, Gemma Solé, representant territorial d’Esports i, per part de la Federació Catalana de Patinatge, la presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic –Camí Mendoza– i la presidenta del Club Patí Cambrils, Rosa M. Rovira.

MARIA CARBÓ, PAULA BONILLO I REBECA FRANQUEZA COMPETEIXEN A LA COPA CATALANA

Rebeca Franqueza, Maria Carbó, Judith Vicente (entrenadora) i Paula Bonillo
Rebeca Franqueza, Maria Carbó, Judith Vicente (entrenadora) i Paula Bonillo

Vidreres, 23 de novembre de 2013

 

Les patinadores del CP Cambrils Maria Carbó, Paula Bonillo i Rebeca Franqueza van participar aquest passat dissabte, 23 de novembre, a la Copa Catalana de patinatge artístic que es va disputar a Vidreres, Girona. Maria Carbó, que va competir en categoria aleví, va assolir la 7a posició; Paula Bonillo va quedar en l'11a posició en la categoria cadet i per últim, Rebeca Franqueza va assolir la 4a posició en la categoria sènior. Amb aquesta Copa Catalana finalitzen les competicions de la temporada 2013 pels patinadors i patinadores cambrilencs que ja s’estan preparant per a la nova temporada 2014.

MARIA RIUS, CARLA HERRERA I NÚRIA CARDONA PARTICIPEN A LA COPA CATALANA D'INICIACIÓ

Copa Catalana Iniciació
Copa Catalana Iniciació

La Seu d'Urgell, 16 de novembre de 2013

 

Aquest passat dissabte, 16 de novembre, es va disputar la Copa Catalana d’iniciació de patinatge artístic, a la Seu d'Urgell (Lleida), en la qual van participar els patinadors que, prèviament s’havien classificat de cada territorial, és a dir, de les demarcacions de Tarragona, Lleida, Barcelona i Girona. Les patinadores cambrilenques que hi van participar en el nivell de certificat van ser Carla Herrera, que va assolir la 10a posició i Núria Cardona que va quedar en l'11a posició. Per la seva banda, la Maria Rius, que va participar en nivell A es va classificar en la 9a posició.


Aquest proper cap de setmana es disputarà la Copa Catalana de categories a Vidreres, Girona, on també hi participaran tres patinadores del CP Cambrils.

LAURA MARTINEZ, SHEILA HURTADO I LAIA GAVALDÀ ACONSEGUEIXEN ELS SEUS DIPLOMES DE NIVELL

Laura Martínez (Certificat)
Laura Martínez (Certificat)

Tortosa, 10 de novembre de 2013

 

Catorze patinadores del CP Cambrils es van presentar, aquest passat diumenge 10 de novembre a les instal·lacions del CP Dertusa de Tortosa, a la 3a convocatòria de les proves de nivell B de lliure i figures obligatòries, i de certificat de lliure. En aquesta ocasió, les patinadores cambrilenques no van estar de sort i només tres d'elles van obtenir el seu diploma de nivell. 

En el cas de la modalitat de lliure, la patinadora Laura Martínez va obtenir el seu diploma de certificat. A partir d'ara, la Laura passarà a competir en el patinatge de competició federat en la categoria aleví de primer any al llarg de la temporada de 2014. En el cas de figures obligatòries, la Sheila Hurtado i la Laia Gavaldà van obtenir el diploma de nivell B després d'aprovar totes dues proves, la 3a i la 4a d'aquest nivell. La resta de patinadores tindran una nova oportunitat en la convocatòria del proper mes de febrer.

5 PATINADORES ES CLASSIFIQUEN PER A LA COPA CATALANA

Cambrils, 2/3 de novembre de 2013

 

El Palau Municipal d’Esports de Cambrils va acollir, el passat cap de setmana, el Campionat de la tardor 2013 de patinatge artístic. Hi van participar més d’un centenar de patinadors de la demarcació de Tarragona. Actualment, en aquest campionat hi participen també els patinadors d’iniciació que prèviament s’han classificat amb les millors puntuacions en els tres trofeus d’iniciació. Per part dels patinadors de competició, hi poden participar tots aquells que no han participat en el Campionat de Catalunya d’aquesta temporada.

Cal destacar que els tres primers classificats, tant d’iniciació com de competició de cada categoria, es classifiquen directament per a la Copa Catalana de patinatge artístic 2013. Del CP Cambrils hi van participar 14 patinadors, quedant les seves classificacions de la següent manera:
- Competició d’iniciació (nivell B): Sara Montull 12a posició
- Competició d'iniciació (nivell A): Maria Rius 2a posicióNúria Besiròvic 5aCoia Moreno 12a
- Nivell certificat: Núria Cardona 1aCarla Herrera 4aJosé Luis Montull 7èSílvia Lahera 12a

Així doncs, Maria Rius i la Núria Cardona es van classificar per a la Copa Catalana d’iniciació que se celebrarà a la Seu d’Urgell (Lleida) els propers 16 i 17 de novembre.

Quant a la competició de categories, les classificacions de les patinadores locals van ser les següents:
- Categoria aleví: Maria Carbó 2a
- Categoria cadet: Paula Bonillo 2a
- Categoria juvenil: Laia Plana 6aMontserrat Rius 7aMireia Villas 9a
- Categoria sènior: Rebeca Franqueza 1a

D'aquesta manera, les patinadores Maria Carbó, Paula Bonillo i Rebeca Franqueza es van classificar per a la Copa Catalana de competició que tindrà lloc a Vidreres (Girona) el cap de setmana del 23 i 24 de novembre.

5 PODIS AL II TROFEU DE CATEGORIES

Alcanar, 19 d'octubre de 2013

 

Vuit patinadores del CP Cambrils van participar aquest passat dissabte 19 d’octubre al II Trofeu de Vategories de patinatge artístic de la temporada 2013, que es va celebrar a Alcanar, aconseguint un total de cinc podis. En el nivell A, en la categoria aleví, la patinadora Laia Gavaldà va obtenir la 4a posició i Itziar Rofes la 6a; en la categoria infantil, Sheila Hurtado va classificar-se en la 1a posició i en la categoria cadet, l’Alba Muñoz va classificar-se també en 1a posició. En el nivell B, en la categoria cadet la Paula Bonillo va quedar en 3a posició; en la categoria juvenil, Laia Plana va obtenir la 3a posició i Mireia Villas la 7a. La patinadora Montserrat Rius, a causa d’una lesió no va poder finalitzar el seu disc. En la categoria sènior, la patinadora Rebeca Franqueza va quedar en 1a posició.

XÈNIA GALLÉS, CARLA BARGALLÓ, ESTÍVALIZ CASANELLES I JUDITH ANDREU OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL C I NEREA CAJA EL DIPLOMA DE NIVELL A

Salou, 13 d'octubre de 2013

 

Set patinadores del CP Cambrils es van presentar, aquest passat diumenge 13 d’octubre, a la 3a convocatòria de prova de nivell C i A de patinatge artístic disputada a Salou. De totes set, quatre van obtenir el seu diploma de nivell C i una el diploma de nivell A al superar totes elles els integratius requerits en el disc per a l’obtenció d’aquest diploma. Les patinadores cambrilenques que van obtenir el diploma de nivell C van ser, Xènia Gallés, Carla Bargalló, Estivaliz Casanelles i Judith Andreu. Per altra banda, la patinadora Nerea Caja va obtenir el diploma de nivell A.

Un cop superades les quatre proves de nivell C, B, A i certificat, les patinadores ja poden accedir a competir en el patinatge de competició federat.

3er. TROFEU D'INICIACIÓ DE NIVELL B I CERTIFICAT

Cambrils, 5 d'octubre de 2013

 

El passat dissabte 5 d'octubre va tenir lloc al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, el 3er Trofeu d’iniciació de nivell B i certificat de patinatge artístic. Hi van participar un centenar de patinadors de la demarcació de Tarragona. En aquesta ocasió del CP Cambrils hi van prendre part un total de 13 patinadors, els quals van obtenir les següents classificacions:
- Nivell B, en la categoria 8-9 anys: Teodora Busdugan va quedar en 9a posició; en la categoria de 10-11 anys Vània Hurtado va obtenir la 4a posició, Blanca Pérez l'11a i Carla E. Bazagoitia la 12a posició; en la categoria de més de 14 anys, Sara Montull es va classificar en la 2a posició i Anca Lavinia en 4a.
- Nivell certificat, en la categoria de 0- 9 anys: Laura Martínez va quedar en la 1a posició, Carla Herrera en 2a i Sílvia Lahera en la 4a; en la categoria 10-11 anys, el patinador José Luis Montull es va classificar en 1a posició i Núria Cardona en 4a posició; en la categoria 12-13 anys, Josep Franqueza va quedar en 7a posició i, en la categoria de més de 14 anys, Coia Moreno va quedar en 11a posició.

L'entrega de trofeus va anar a càrrec del regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella–, la presidenta del Comitè Català de Patinatge artístic –Camí Mendoza–, la presidenta del CP Cambrils –Rosa M. Rovira… i el vicepresident del CP Cambrils, Rafa Hurtado.

ITZIAR ROFES I LAIA GAVALDÀ COMPETEIXEN AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Mataró, 28/29 de Setembre de 2013

 

Les patinadores del CP Cambrils Laia Gavaldà i Itziar Rofes van participar, el passat cap de setmana del 28 i 29 de setembre, al Campionat de Catalunya benjamí-aleví de patinatge artístic que es va celebrar a Mataró. El campionat es va disputar en la modalitat de lliure masculí i femení, figures obligatòries i parelles. Les patinadores cambrilenques van participar en la modalitat de lliure femení.

Divendres a la tarda van tenir lloc els entrenaments oficials per a les patinadores cambrilenques, mentre que dissabte al matí van participar a la cerimònia d’obertura del campionat i a la tarda van iniciar la competició amb l’execució del programa curt. En la jornada de dissabte, Laia Gavaldà va quedar en la 17a posició i la Itziar Rofes en la 26a. En la jornada de diumenge, ambdues patinadores van executar el disc llarg, que va portar a Laia Gavaldà a mantenir la 17a posició final i a la Itziar Rofes a la 28a plaça final.

Tant per a la Laia com per a la Itziar era el primer cop que participaven en un campionat de Catalunya, per la qual cosa des del club volen felicitar les dues patinadores pels resultats obtinguts al llarg de la temporada.

10 PATINADORES DEL CP CAMBRILS COMPETEIXEN AL 3er TROFEU D'INICIACIÓ DE NIVELL C i A

Alcover, 28 de Setembre de 2013

 

Deu patinadors del CP Cambrils van participar, el passat dissabte 28 de setembre, al  3er Trofeu d’Iniciació de nivell C i A de patinatge artístic que es va celebrar a Alcover. Hi van prendre part més de cent patinadors de tots els clubs de patinatge artístic de la demarcació de Tarragona. 

Les classificacions de les patinadores cambrilenques van quedar de la següent manera: en el nivell C, en categoria 0-7 anys, Laia Torres va assolir la 9a posició; en la categoria 8-9 anys, Carla Bargalló va quedar en 12a posició i Estíbaliz Casanellas en la 21a; en la categoria 10-11 anys, Laia Bargalló es va classificar en 8a posició i Judith Andreu en 15a posició. Per algunes d’aquestes patinadores era el primer cop que competien. 
En nivell A, en la categoria 0-9 anys, la patinadora Maria Rius va pujar al podi al classificar-se en la 1a posició, Núria Besiròvic també va pujar al podi en la 3a posició i Sofia Caballero va quedar en la 10a posició; en la categoria de 14 anys, Cristina Lahera va quedar en 4a posició i a més va obtenir el diploma de nivell A, amb la qual cosa només li queda superar la prova de certificat per entrar a competir en el patinatge de competició federat. Per la seva banda, la patinadora Nerea Caja va quedar en l'11a posició.

9 PODIS AL II TROFEU CIUTAT DE ROQUETES

Roquetes, 21 de setembre de 2013

 

El passat dissabte 21 de setembre, 29 patinadors i patinadores del CP Cambrils, tant d’iniciació com de competició, van participar al II Trofeu Ciutat de Roquetes. Aquests patinadors, juntament amb els seus familiars i les entrenadores es van desplaçar en autobús fins a Roquetes on van passar tot el dia veient la competició i animant als seus companys del club. Per tant, a més de ser una jornada esportiva també va ser una jornada de convivència.

 

Dissabte al matí va tenir lloc la competició dels patinadors d’iniciació i la classificació va quedar de la següent manera pels patinadors cambrilencs: en el nivell E, Xènia Gallés va quedar en 3a posició; en el nivell C, Laia Bargalló va quedar en 3a posició, Carla Bargalló en la 20a i Estivaliz Casanelles en la 34a; en el nivell B, la patinadora Sara Montull va classificar-se en 3a posició, Vània Hurtado en 5a, Teodora Busdugan en 7a, Blanca Pérez en 10a i Carla E. Bazagoitia en 11a; en el nivell A, Núria Besiròvic va quedar en la 2a posició, Maria Rius en la 7a, Cristina Lahera en 8a, Nerea Caja en 9a i Sofia Caballero en 10a. En el nivell de certificat, Sílvia Lahera va obtenir la 2a posició, Laura Martínez la 4a, Carla Herrera la 5a, Núria Cardona la 6a, José Luis Montull la 7a i Coia Moreno la 12a.

 

Dissabte a la tarda van participar els patinadors de competició en totes les categories, obtenint les següents classificacions els patinadors del CP Cambrils: en la categoria aleví, Laia Gavaldà va quedar en 3a posició, Itziar Rofes en 5a i Maria Carbó en 7a posició; en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va quedar en la 1a posició; en la categoria cadet, Alba Muñoz va obtenir la 1a posició i Paula Bonillo la 6a; i per últim, en la categoria juvenil, Laia Plana va quedar en 3a posició, Montserrat Rius en 4a i Mireia Villas en 7a.

8 PATINADORS/ES PARTICIPEN AL II TROFEU CIUTAT DE VINARÒS

Vinaròs, 14 de Setembre de 2013

 

El passat dissabte 14 de setembre, vuit patinadores del CP Cambrils es van desplaçar fins a Vinaròs per participar al II Trofeu Ciutat de Vinaròs, al qual van ser convidades per segon any consecutiu. Hi van participar uns 109 patinadors procedents de les comunitats valenciana, madrilenya, aragonesa i catalana, de totes les categories, des de benjamí fins a sènior.

 

Divendres a la tarda van tenir lloc els entrenaments i dissabte va fer-se la competició. Les patinadores cambrilenques que van participar en aquest trofeu van ser: en categoria aleví, Maria Carbó que va obtenir la 7a posició, Itziar Rofes que va quedar la 12a i Laia Gavaldà que va quedar la 13a; en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va pujar al podi al quedar classificada en la 2a posició; en la categoria cadet, la patinadora Alba Muñoz també va pujar a la 3a posició del podi i Paula Bonillo va quedar en el lloc 18. Per últim, en la categoria juvenil, la patinadora cambrilenca Montse Rius va quedar en 6a posició i Laia Plana en la 9a.

 

En acabar la competició, el patinador Sergio Canales, campió d’Espanya 2013 i subcampió d’Europa en categoria juvenil va delectar el públic assistent fent una exhibició del seu disc.

SHEILA HURTADO QUEDA 15ª AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL

Lleida, 20 i 21 de Juliol de 2013

 

La patinadora del CP Cambrils, Sheila Hurtado, va participar el passat cap de setmana al Campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic celebrat a la Bordeta, Lleida. El campionat es va disputar en la modalitat de lliure femení, lliure masculí, figures obligatòries i parelles de dansa. En la modalitat de lliure femení en la qual participava la patinadora cambrilenca, per tercera temporada consecutiva al campionat de Catalunya, hi van participar una trentena de patinadores de clubs de patinatge artístic d’arreu de Catalunya.

El dissabte, els patinadors van executar el seu programa curt, en el qual la Sheila va obtenir la 13a posició. L'endemà diumenge, en l’execució del disc llarg, Hurtado va acabar en la 15a posició final. Va ser una competició en la qual els joves patinadors van mostrar un gran nivell tant en l'apartat tècnic com artístic.

8 PODIS AL 2n. TROFEU D'INICIACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC

Reus, 13/14 de Juliol de 2013

 

Aquest passat cap de setmana va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Ploms, el 2n Trofeu d’Iniciació de patinatge artístic de la temporada 2013. Hi van participar prop de 230 patinadors de diferents clubs de la demarcació de Tarragona, una vintena dels quals eren del CP Cambrils. D'entre aquests, cal destacar que Núria Cardona i José Luis Montull van obtenir el diploma de certificat, per tant, ara poden passar a competir a les competicions de patinatge federat, a la categoria aleví que és la que els hi correspon per edat. D'aquesta manera, el CP Cambrils ja compta amb cinc patinadors en la categoria aleví. 

Per altra banda, les classificacions de la resta de patinadors cambrilencs van ser molt bones, ja que van aconseguir un total de vuit podis. Les classificacions van quedar de la següent manera:
- Nivell C (0-7 anys): Laia Torres 4a i Paula Martínez 5a
- Nivell B (8-9 anys): Teodora Busdugan 9a 
- Nivell B (9-10 anys): Vània Hurtado 10a, Blanca Pérez 16a i Carla E. Bazagoitia 18a
- Nivell B (12-13 anys): Paloma López 6a 
- Nivell B (+14 anys): Anca Lavinia 2a i Sara Montull 3a
- Nivell A (0-9 anys): Núria Besiròvic 3a, Maria Rius 5a i Sofia Caballero 11a
- Nivell A (12-13 anys): Josep Franqueza 6è
- Nivell A (+14 anys): Coia Moreno 3a, Cristina Lahera 7a i Nerea Caja 18a

Per últim, en la categoria certificat de 0-9 anys, Carla Herrera va obtenir la 1a posició i Sílvia Lahera la 2a; i en 10-11 anys Núria Cardona va quedar la 2a i José Luis Montull el 3r, obtenint a més tots dos el diploma de certificat.

SHEILA HURTADO, ITZIAR ROFES, LAIA GAVALDÀ I MARIA CARBÓ PARTICIPEN AL CAMPIONAT TERRITORIAL ALEVÍ-INFANTIL

Amposta, 29 i 30 de Juny de 2013

 

Amposta va acollir, el passat cap de setmana del 29 i 30 de juny, el campionat territorial de patinatge artístic en les categories benjamí, aleví i infantil, en la modalitat de lliure masculí/femení i figures obligatòries. En aquest campionat van participar una quarantena de patinadors i patinadores procedents de tots els clubs la demarcació de Tarragona.

Del Club Patí Cambrils hi van prendre part Laia Gavaldà, Itziar Rofes i Maria Carbó en la categoria aleví, i Sheila Hurtado en la categoria infantil. Durant tot el matí de dissabte, es van fer els entrenaments oficials de les diferents categories i a les 16 hores de la tarda s’iniciava el campionat. En l’execució del disc curt, Laia Gavaldà va obtenir la 4a posició, Itziar Rofes obtenia la 6a posició i Maria Carbó obtenia la 9a posició. Mentre que en la categoria infantil, Sheila Hurtado obtenia la 3a posició. El matí de diumenge, en l’execució del disc llarg, Laia Gavaldà i Itziar Rofes obtenien la 4a i la 7a posició, respectivament, posició que els hi donava l’oportunitat de poder participar al campionat de Catalunya. Per la seva part, Maria Carbó obtenia l'11a posició final. Sheila Hurtado, després d’una bona execució del disc llarg, va poder remuntar dues posicions més i va obtenir la primera plaça final i va proclamar-se campiona provincial en la seva categoria. Molt bons resultats tenint en compte l’alt nivell que hi ha de patinatge a casa nostra, ja que per a poder participar en un campionat territorial s’han de superar una sèrie de proves de nivell i obtenir el corresponent certificat per poder competir en categories.

D’aquesta manera, Laia Gavaldà i Itziar Rofes participaran al campionat de Catalunya aleví que tindrà lloc els dies 29 i 30 de setembre a Mataró (Barcelona), mentre que Sheila Hurtado competirà, per tercer any consecutiu, a un campionat de Catalunya que se celebrarà els dies 20 i 21 de juliol a la Bordeta (Lleida).

Des del Club Patí Cambrils volen felicitar totes les patinadores i entrenadores locals, ja que cada vegada assoleixen un millor nivell de patinatge i el club cambrilenc està present tant a campionats de Catalunya com d'Espanya.

LA CAMBRILENCA ALBA MUÑOZ QUEDA 15 AL CAMPIONAT D'ESPANYA CADET

Banyoles, 21 i 22 de Juny de 2013

 

La patinadora del CP Cambrils Alba Muñoz Perna va participar els dies 21 i 22 de juny, al Campionat d’Espanya de patinatge artístic en la categoria cadet. Aquest campionat va tenir lloc a Banyoles, organitzat pel CP Cornellà de Terri i hi van prendre part una setantena de patinadors de tot l’Estat, en la modalitat de lliure masculí i femení; figures obligatòries i parelles de dansa i d’artístic. De la selecció catalana hi van participar 11 patinadores en lliure femení, 7 patinadors en liure masculí, 12 en figures obligatòries, una parella de dansa i dos parelles d’artístic que prèviament s’havien classificat al campionat de  Catalunya

La patinadora cambrilenca, que va participar en la modalitat de lliure, va obtenir la 15a posició final del campionat. Divendres, en l’execució del disc curt va quedar en la 13a posició, passant així a la competició de diumenge en la qual realitzaven el disc llarg –només les 22 primeres de les 37 participants es classificaven per la següent jornada–, la qual la va portar a la 15a posició final. Va ser un campionat amb un molt bon nivell general, en el qual es van poder veure molt bons salts dobles i algun triple, així com piruetes de classe A. Cal destacar que el podi va ser coronat, novament, per patinadors catalans. 

Sara Montull i Paloma López obtenen el diploma de nivell B

El mateix dissabte, 22 de juny, va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu la 2a convocatòria de prova de nivell B i certificat de patinatge artístic, on hi van prendre part set patinadors del CP Cambrils. Sara Montull i Paloma López van obtenir el seu diploma de nivell B al superar la prova satisfactòriament. Els altres cinc patinadors no van tenir tanta sort però tindran noves oportunitats en les properes convocatòries.

LES PATINADORES CAMBRILENQUES ALBA MUÑOZ I SHEILA HURTADO FINALITZEN ELS ENTRENAMENTS AL CAR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Centre al Rendiment (CAR), Sant Cugat del Vallès.

 

El passat 11 de juny, les patinadores Sheila Hurtado i Alba Muñoz, van finalitzar els entrenaments del Pla Pilot de patinatge artístic del CAR de Sant Cugat, als quals assistien els dimarts –cada quinze dies–, des del passat mes de gener i per quarta temporada consecutiva. Es preveu que reprenguin els entrenaments el proper mes d'octubre. Així mateix, l'11 de maig, Sheila Hurtado i Alba Muñoz també van finalitzar les concentracions d’alt rendiment i tecnificació esportiva de patinatge artístic al mateix CAR de Sant Cugat, a les quals han assistit en diferents caps de setmana des del mes de gener. Aquestes concentracions van comptar, entre l'equip tècnic, amb l'entrenadora italiana Tanja Romano, tècnica i campiona mundial de patinatge artístic quinze temporades.

Jornades de tecnificació de patinatge artístic a Cambrils

Per altra banda, el passat diumenge 16 de juny, al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, van tenir lloc unes jornades de tecnificació de patinatge artístic, organitzades per la Federació Catalana de patinatge artístic de la delegació territorial de Tarragona. Aquestes jornades tenen com a finalitat la detecció de nous talents i consta de diverses jornades intensives d’entrenaments dividides en diferents caps de setmana. Aquesta que es va realitzar a Cambrils va ser l'última de la temporada, i hi van prendre part patinadors de la demarcació de Tarragona que compleixen uns criteris de selecció i estan dins de les categories aleví, infantil i cadet. Per part del club cambrilenc hi van participar les patinadores Maria Carbó, Itziar Rofes, Laia Gavaldà, Sheila Hurtado i Alba Muñoz.

15 PATINADORS DEL CP CAMBRILS PARTICIPEN A LES PROVES DE NIVELL

Reus, 2 de Juny de 2013

 

El passat diumenge 2 de juny es va disputar, a les instal·lacions esportives del Reus Ploms, la 2a convocatòria de la prova de nivell C i A, en la modalitat de lliure, figures obligatòries, i parella d’artístic, on hi van prendre part uns 150 patinadors de la demarcació de Tarragona.
Per part del CP Cambrils, en la modalitat de lliure en el nivell C, les patinadores Paula Martínez, Andrea Hernández i Laia Torres van obtenir el seu diploma de nivell C al superar la prova. Quant al nivell A, Carla Herrera, Núria Besiròvic, Josep Franqueza i Maria Rius, també van obtenir el seu diploma de nivell A després de superar tots els integratius requerits en la prova, d’aquesta manera només els hi queda superar una prova, la de certificat, per a poder participar al patinatge de competició federat.

Per altra banda, pel que fa a la modalitat de figures obligatòries, deu patinadors del CP Cambrils hi van participar en la prova de nivell C, obtenint vuit d’ells el diploma al superar totes dues proves de les quals es composa aquest nivell. Els patinadors cambrilencs que van obtenir el seu diploma de nivell C de figures obligatòries van ser, Blanca Pérez, José Luis Montull, Carla Bazagoitia, Silvia Lahera, Vània Hurtado, Carla Herrera, Núria Cardona i Laura Martínez.

COIA MORENO, SARA MONTULL, NEREA CAJA I BLANCA PEREZ PARTICIPEN A LA FINAL TERRITORIAL DEL TROFEU DIPUTACIÓ

Riudoms, 26 de Maig de 2013

 

 

Aquest passat diumenge, dia 26 de maig, es va disputar a Riudoms la final territorial del Trofeu Diputació de patinatge artístic del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre. En representació del CP Cambrils, hi van participar quatre patinadores que, prèviament, s'hi havien classificat: Coia Moreno, Nerea Caja, Sara Montull i Blanca Pérez. Coia Moreno, de la categoria infantil A, va quedar en novena posició; Nerea Caja, de la categoria infantil B, va pujar al podi en tercera posició; Sara Montull, també de categoria infantil B, va acabar en quarta posició; i finalment, Blanca Pérez, de la categoria benjamí B, va pujar al podi al classificar-se en tercera posició. Amb la disputa d'aquest trofeu, finalitzen les competicions del Consell Esportiu d'aquesta temporada 2013.

ALBA MUÑOZ QUEDA 8ª AL CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET I ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA

Tremp, 18 i 19 de Maig de 2013

 

La patinadora cambrilenca Alba Muñoz Perna va participar, els passats 18 i 19 de maig, al campionat de Catalunya cadet de patinatge artístic que es va disputar a la localitat lleidatana de Tremp. La cambrilenca va assolir la 8a posició, obtenint així una plaça per al campionat estatal que tindrà lloc els dies 21, 22 i 23 de juny a Banyoles organitzat pel CP Cornellà de Terri. En l'execució del disc curt, durant la jornada de dissabte, l'Alba va quedar en la 10a posició, mentre que l'endemà diumenge en l'execució del disc llarg va remuntar fins a la 8a posició. D'aquesta manera aconseguia la classificació directa per al campionat d'Espanya, per segona temporada consecutiva. 

Al campionat català hi van participar 31 patinadores en la modalitat de lliure femení, 12 patinadors en la modalitat de lliure masculí, dues parelles d’artístic i una de dansa que, prèviament, s’havien classificat en els campionats corresponents a les territorials de Lleida, Barcelona, Girona i Tarragona. De la demarcació de Tarragona hi van participar 7 patinadores i 1 patinador, dos dels quals també es van classificar per al campionat estatal.

COIA MORENO, SARA MONTULL, CRISTINA LAHERA, NEREA CAJA, JOSEP FRANQUEZA, BLANCA PEREZ I VANIA HURTADO, PARTICIPEN AL TROFEU DIPUTACIÓ

Vendrell, 12 de maig de 2013

 

El passat diumenge 12 de maig va tenir lloc al Vendrell, el Trofeu Diputació de Tarragona de patinatge artístic, al qual van participar patinadors del Baix Camp, Tarragonès i el Baix Penedès. Hi van prendre part aquells patinadors que s’havien classificat, prèviament, a les fases  comarcals. Els patinadors del CP Cambrils que hi van competir van obtenir les següents classificacions: en la categoria infanti A, la patinadora Coia Moreno va obtenir la 5a posició, Josep Franqueza la 7a i Cristina Lahera la 9a; en la categoria infantil B, Nerea Caja es va classificar en 4a posició i Sara Montull en 5a; i per últim en la categoria benjamí A, Blanca Pérez va obtenir la 5a posició i Vània Hurtado la 8a. D’aquesta manera, Blanca Pérez, Nerea Caja, Sara Montull i Coia Moreno, passaran a disputar la final territorial al quedar classificades entre les cinc primeres posicions. Aquesta final territorial serà el 26 de maig a Riudoms, i és classificable per a la final nacional.

LES PATINADORES CAMBRILENQUES OBTENEN 8 PODIS AL 1r. TROFEU DE CATEGORIES

Tortosa, 28 d'abril de 2013

 

Onze patinadores de l’equip de competició del CP Cambrils van participar el passat diumenge 28 d’abril al l Trofeu de categories de patinatge artístic de la temporada 2013, obtenint unes bones classificacions, amb un total de vuit podis. En la categoria aleví B, la patinadora Itziar Rofes –que era el primer cop que participava en una competició d’aquest tipus–, pujava al podi al classificar-se en la 3a posició; en la categoria infantil A, la Sheila Hurtado quedava en la 1a posició; en la categoria cadet A, l’Alba Muñoz obtenia la 2a posició; en la categoria cadet B, la Paula Bonillo també quedava en la 2a posició; en la categoria juvenil B, la patinadora Montserrat Rius obtenia la 3a posició, Patrícia Muñoz la 9a, la Laia Plana l'11a i Mireia Villas la 15a; en la categoria  júnior A, Nerea Mestre es va classificar en la 2a posició. Per últim, en la categoria sènior B, la patinadora Marta Sorribas va quedar en la 1a posició i Rebeca Franqueza en la 2a.

PAULA BONILLO I ALBA MUÑOZ, PARTICIPEN AL CAMPIONAT TERRITORIAL CADET

Alcanar, 20 d' abril de 2013

 

El passat dissabte 20 d'abril, a la localitat d'Alcanar, es va disputar el campionat territorial cadet 2013 de patinatge artístic on hi van competir una vintena de patinadors de la demarcació tarragonina. Del CP Cambrils hi van participar les dues patinadores que competeixen en la categoria cadet, l'Alba Muñoz que va pujar al podi en la 3a posició i Paula Bonillo que va obtenir l'11a posició. El dissabte al matí, en l’execució del disc curt, l’Alba es classificava en la 2a posició al fer un bon disc curt. El dissabte a la tarda però, en l’execució del disc llarg va perdre una posició i va acabar en la 3a posició final. Per la seva part, Paula Bonillo havia quedat 12a en l'execució del disc curt, mentre que en l'execució del disc llarg va remuntar una posició i finalment va quedar en la posició 11. 

D’aquesta manera la patinadora Alba Muñoz es va classificar per al campionat de Catalunya cadet que tindrà lloc el cap de setmana del 17 i 18 de maig a Tremp (Lleida).

ELS PATINADORS DEL CP CAMBRILS OBTENEN 16 PODIS ALS JOCS ESCOLARS

Reus, 23 de març de 2013

 

El passat dissabte 23 de març, es va disputar a Reus, la tercera fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic, on hi van participar 22 patinadors del CP Cambrils. En aquesta tercera fase es van donar les classificacions finals d'aquests jocs escolars que resulten de les dues millors puntuacions de les tres fases. Es van donar els trofeus, així com les classificacions per a la fase territorial que es disputaran al Vendrell el proper 27 d'abril. 

Els patinadors i patinadores cambrilencs van obtenir uns excel·lents resultats, amb un total de setze  podis. Les classificacions finals d’aquests Jocs Escolars pels patinadors del CP Cambrils van ser les següents: en la categoria mini, la patinadora Xènia Gallés va quedar en 2a posició; en la categoria prebenjamí C Estivaliz Casanellas va obtenir la 1a posició, Carla Bargalló la 2a i Daniela Vallvé la 3a i Xènia Fortuny la 8a. En la categoria prebenjamí B, Laia Torres va quedar en 4a posició final i Paula Martínez en la 6a posició. En la categoria benjamí A; Vània Hurtado va obtenir la 1a posició, Blanca Pérez la 2a, Carla Bazagoitia la 3a, Andrea Hernández la 7a, i Teodora Busdugan la 10a. En la categoria aleví C; Júlia Santos va quedar classificada en 1a posició i Laia Bargalló en la 2a. En la categoria aleví A; Paloma López va quedar en 1a posició; en la categoria infantil C; Lucía Fernández va quedar 1a classificada; en la categoria infantil B; Nerea Caja va quedar en 2a posició, Sara Montull en 3a, i Anca Lavinia en 4a. En la categoria infantil A; Coia Moreno va quedar en 1a posició, Josep Franqueza en la 2a i Cristina Lahera en la 3a.

Uns resultats excel·lents, ja que, en gairebé totes les categories els patinadors cambrilencs van pujar al podi dels grups d’iniciació i debutants del CP Cambrils.

5 PODIS AL 1r. TROFEU INICIACIÓ CELEBRAT A AMPOSTA

Amposta, 16/17 de març de 2013

 

El passat cap de setmana, 19 patinadors del CP Cambrils van participar al primer Trofeu d'iniciació de la temporada 2013. Les patinadores locals van obtenir uns molt bons resultats, aconseguint un total de cinc podis. 

Les classificacions de les cambrilenques van quedar de la següent manera: en el nivell C, en la categoria de 0 a 7 anys, Laia Torres va obtenir la 7a posició i Paula Martínez la 8a; en la categoria de 10 a 11 anys, Andrea Hernández va quedar en 4a posició; i en la categoria de 12 a 13 anys, Lucía Fernández va quedar en 1a posició. En el nivell B, en la categoria de 10 a 11 anys, Vània Hurtado va quedar en 2a posició, Carla Bazagoitia en la 14a i Blanca Pérez en la 22a posició; en la categoria de 12 a 13 anys, Paloma López va obtenir la 7a posició; en la categoria de més de 14 anys, la patinadora Sara Montull va obtenir la 4a posició i Anca Lavinia la 8a. En el nivell A, en la categoria de 0 a 9 anys, la patinadora Laura Martínez es va classificar en la 3a posició, Carla Herrera en 5a, Maria Rius la 6a, Núria Besiròvic en la 7a, Silvia Lahera la 10a i Sofia Caballero la 13a. En la categoria de 10 a 11 anys, el patinador José Luis Montull va quedar en 3a posició; en la categoria de 12 a 13 anys, Josep Franqueza va obtenir la 10a posició i, en la categoria de més de 14 anys, Coia Moreno va obtenir la 2a posició i Nerea Caja l'11a. Per acabar, en el nivell certificat, en la categoria de 10 a 11 anys, Laia Gavaldà va obtenir la 1a posició, Maria Carbó la 5a i Núria Cardona la 9a. 

A més, la patinadora Maria Carbó va obtenir el seu diploma de certificat al superar tots els integratius requerits en el seu disc per a l’obtenció d’aquest, i així poder passar a la competició Federada en la categoria aleví. D’aquesta manera, el CP Cambrils passa a tenir tretze patinadores en l’equip de competició.

7ª POSICIÓ AL CAMPIONAT D'ESPANYA DE GRUPS XOU

Reus, 9 de Març de 2013

 

El grup de xou del CP Cambrils va aconseguir la 7a posició al campionat d’Espanya de grups xou, disputat al pavelló municipal olímpic de Reus, aquest passat cap de setmana. Les patinadores cambrilenques van aconseguir mantenir la 7a posició que havien aconseguit al campionat de Catalunya en la modalitat de xou gran, amb la seva coreografia Secrets, aconseguint una puntuació més alta que al campionat de Catalunya.

Cal destacar que les primeres classificacions del campionat, tant en la modalitat de xou gran que es va disputar dissabte com en la de xou petit, disputada el diumenge, va ser per als clubs de patinadors de la Federació Catalana. Així doncs, un cop més es va poder gaudir d’un gran espectacle de patinatge artístic, on els patinadors catalans van poder demostrar l’alt nivell que hi ha a casa nostra. Per a les patinadores cambrilenques, que feia quatre temporades que no competien en la modalitat de xou, ha estat un gran repte, amb el qual queda més que assolit l’objectiu marcat. Totes s'han mostrat molt satisfetes dels resultats obtinguts després de tot un any de muntatge i d'entrenament d’aquest xou.

MARIA RIUS I VÀNIA HURTADO OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL B I LAIA GAVALDÀ EL DIPLOMA DE CERTIFICAT

Valls, 3 de Març de 2013

 

Aquest passat diumenge 3 de març, deu patinadores del CP Cambrils es van presentar a la 1a convocatòria de proves de nivell B i certificat. La prova va tenir lloc a Valls, i només tres de les deu patinadores cambrilenques que es van presentar van obtenir el diploma. En el nivell B, les patinadores Maria Rius i Vània Hurtado van superar la prova després d'executar correctament el seu disc, obtenint així el diploma de nivell B. Quant al nivell certificat, la patinadora Laia Gavaldà va fer correctament també els integratius requerits al disc d’aquest nivell, obtenint el diploma de certificat. D’aquesta manera la Laia pot passar al patinatge de competició federat en la categoria aleví que és la que correspon a la seva edat. La resta de patinadores que no van superar la prova tindran noves oportunitats properament.

ELS PATINADORS DEL CP CAMBRILS COPEN LES PRIMERES POSICIONS EN LA SEGONA FASE DELS JOCS ESCOLARS

Riudoms, 17 de Febrer de 2013

 

El passat diumenge 17 de febrer va tenir lloc a Riudoms la segona fase del Jocs Escolars de patinatge artístic que organitza el Consell Esportiu del Baix Camp. Els vint patinadors del CP Cambrils que hi van participar van obtenir uns excel·lents resultats, obtenint gairebé totes les primeres posicions de cada categoria.

En la categoria mini, la patinadora Laia Gallés va quedar en 2a posició; en categoria prebenjamí C, Estivaliz Casanellas va quedar en 1a posició, Daniela Vallvé en 2a i Carla Bargalló en 3a; en prebenjamí B, Laia Torres va quedar 4a posició i Paula Martínez en 7a; en categoria benjamí A, Vània Hurtado va obtenir la 1a posició, Blanca Pérez la 2a, Carla Bazagoitia la 7a i Andrea Hernández la 9a; en aleví C Laia Bargalló va quedar en 1a posició i Júlia Santos en 2a; en aleví A Paloma E. López va quedar 1a; en categoria infantil C Lucía Fernández va quedar 1a; en infantil B, Nerea Caja va quedar 2a, Sara Montull 3a, i Anca Lavínia 5a; per últim en infantil A, Josep Franqueza va quedar en 1a posició, Coia Moreno en 2a, i Cristina Lahera en 3a.

La tercera fase d’aquest jocs escolars serà el 23 de març al Reus Deportiu, i d’aquesta fase sortiran les classificacions finals d’aquests jocs escolars, així com les classificacions per a participar a la fase territorial, tenint en compte la suma de les dos millors puntuacions de totes tres fases

EL GRUP DE XOU DEL CP CAMBRILS CLASSIFICAT AL CAMPIONAT D'ESPANYA. ENHORABONA!!!!

Girona, 9 i 10 de Febrer de 2013

 

Els dies 9 i 10 de Febrer es va celebrar a la ciutat de Girona, al pavelló de Fontajau el XIV Campionat de Catalunya de Xou.

 

A aquest campionat han participat un total de 57 grups (16 grups juvenils, 16 petits, 12 quartets i 13 grups grans) amb més de 700 patinadors i patinadores, un èxit total de participació.

 

El públic assistent, més de 3000 espectadors, van poder gaudir d'aquesta modalitat del patinatge artístic que cada vegada creix més al nostre país.

 

El grup de xou del CP Cambrils va aconseguir la setena posició al campionat de Catalunya de xous, disputat al pavelló de Fontajau de Girona. Amb la seva coreografia "Secrets", en la modalitat de xou gran, les cambrilenques també van aconseguir la classificació per al campionat d'Espanya de xou que tindrà lloc a Reus, els dies 8 i 9 de març.

Cal destacar que, des de l'any 2005, un grup de xou del CP Cambrils no es classificava per a participar en un campionat d'Espanya i, tenint un compte que feia quatre temporades que les patinadores locals no competien en la modalitat de xou, encara feia més difícil aquest repte. De fet, les setze patinadores que formen part del grup van haver de competir amb els actuals campions i subcampions del món en aquesta modalitat, per tant, amb patinadors d’un molt alt nivell tècnic i artístic.

14 PATINADORES DEL CP CAMBRILS OBTENEN EL SEU DIPLOMA DE NIVELL A I C DE LA MODALITAT DE LLIURE I FIGURES OBLIGATÒRIES

Amposta, 3 de Febrer de 2013

 

El passat diumenge 3 de febrer, 21 patinadors i patinadores del CP Cambrils van participar a la primera convocatòria de nivell C i A de la temporada 2013, celebrada a Amposta. En el nivell C de lliure, hi va participar la patinadora Lucía Fernández, que va superar satisfactòriament la prova, obtenint així el seu diploma de nivell C en la modalitat de lliure. En la modalitat de figures obligatòries, també en el nivell C, 15 patinadores cambrilenques hi van prendre part. De totes elles, vuit van superar les dues proves i per tant, van obtenir el diploma de nivell C de figures obligatòries. Aquestes patinadores del CP Cambrils van ser Maria Rius, Maria Carbó, Núria Besiròvic, Sofía Caballero, Laia Gavaldà, Itziar Rofes, Sheila Hurtado i Alba Muñoz. Cal destacar que, les figures obligatòries és una modalitat de patinatge artístic que feia anys que no es practicava a Cambrils i que, des d’aquest estiu passat tornen a practicar els patinadors locals.

En el nivell A de la modalitat de lliure, hi van prendre part cinc patinadors cambrilencs: Josep Franqueza, Sílvia Lahera, Laura Martínez, Coia Moreno i José Luis Montull. Dels quals van superar la prova i van obtenir el seu diploma de nivell A: Sílvia Lahera, Laura Martínez, Coia Moreno i José Luis Montull.

LES PATINADORES CAMBRILENQUES OBTENEN UNS EXCEL·LENTS RESULTATS A LA PRIMERA FASE DELS JOCS ESCOLARS DISPUTATS A CAMBRILS

Cambrils, 27 de Gener de 2013

 

El passat diumenge 27 de gener es va celebrar a Cambrils la primera fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic que cada any organitza el Consell esportiu del Baix Camp. En aquesta competició hi van participar un centenar de patinadors de diferents clubs de la comarca com el CP Riudoms, el CN Reus Ploms, el Reus Deportiu i el CP Cambrils.

Els 21 patinadors cambrilencs que hi van prendre part –alguns d'ells participaven per primera vegada en una competició– van poder mostrar el fruit de l'esforç de mesos d'entrenament. Tots van fer una molt bona execució dels seus discos i van obtenir uns bons resultats. Les classificacions dels patinadors locals van ser les següents: en la categoria mini, la patinadora Xènia Gallés va obtenir la 1a posició;  en la categoria prebenjamí C Carla Bargalló va quedar en 1a posició, Estivaliz Casanellas va quedar en 6a posició i Xènia Fortuny en la 8a; en la categoria prebenjamí B Paula Martínez va obtenir la 4a posició i Laia Torres la 5a; en la categoria benjamí A, la patinadora Vània Hurtado es va classificar en el primer lloc, Carla Bazagoitia en el 2on, Blanca Pérez en el 3er, Teodora Busdugan en el 5è, i Andrea Hernández en la 14a posició; en la categoria aleví C Júlia Santos va obtenir la 1a posició i Laia Bargalló la 2a; en la categoria aleví B Paloma López va quedar en la 1a posició; en infantil C Lucía Fernández va obtenir la 1a posició; en la categoria infantil B Nerea Caja va obtenir la 2a posició, Anca Lavinia va quedar en la 3a, i Sara Montull en la 4a. Per últim, en la categoria infantil A, Coia Moreno va obtenir la 1a posició, Josep Franqueza la 2a i Cristina Lahera la 3a.

Aquests Jocs Escolars consisteixen de tres fases i, la suma de les dues millors puntuacions de totes tres dóna una classificació final. Aquesta és classificatòria per a la fase territorial i posteriorment per a la nacional per a les categories superiors. La segona fase d’aquests Jocs Escolars tindrà lloc el dia 17 de febrer a Riudoms i la tercera el 7 d’abril a les instal·lacions del Reus Deportiu.

EL GRUP DE XOU DEL CP CAMBRILS ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT DE CATALUNYA, AMB LA COREOGRAFIA "SECRETS"

Aquest passat diumenge, 20 de gener, va tenir lloc a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu, el Campionat Territorial de grups Xous 2013 de patinatge artístic. Per part del CP Cambrils hi van participar les setze patinadores que formen el grup de xou del club cambrilenc i van presentar la coreografia "Secrets". Les cambrilenques van prendre part en la modalitat de xou gran, tot competint amb els campions del món en aquesta modalitat. Les patinadores del CP Cambrils van aconseguir la segona posició amb puntuacions per sobre de set. En aquest campionat també hi van prendre part el Reus Deportiu, el CPA Amposta, el CE Vendrell, el CP Valls, el CP l’Aldea, el CP El Perelló i el CP Cambrils, en les modalitats de xou quartet, xou juvenil, xou petit i xou gran.

Feia anys que les patinadores del CP Cambrils no competien en la modalitat de xou. A més, cal destacar que en aquest xou hi participen patinadores d’edats entre 11 i 24 anys. Aquestes patinadores , per diferents circumstàncies com la feina, els estudis, les competicions de lliure i d'altres activitats fan un gran esforç per poder assistir als entrenaments. La propera fita serà el campionat de Catalunya que es farà els dies 9 i 10 de febrer a Girona.

EL CP CAMBRILS CELEBRA EL FESTIVAL DE NADAL AMB TOTS ELS PATINADORS DEL CLUB

El CP Cambrils va celebrar, el passat 15 de desembre, el seu festival de Nadal. Hi van participar tots els patinadors i patinadores amb els quals compta actualment el club, des dels d’iniciació fins els de competició. El festival va constar de diverses coreografies, una dels patinadors d’iniciació, que són els més novells del club; una altra coreografia del grup de debutants i una altra del grup de competició. A més, les patinadores del grup de competició van executar en solitari el seu disc curt. Per finalitzar van fer una desfilada tots els patinadors junts

SHEILA HURTADO, PAULA BONILLO I MIREIA VILLAS, PARTICIPEN AL FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC DE RIUDOMS

ES REINICIEN ELS ENTRENAMENTS DE TECNIFICACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC AL CAR DE SANT CUGAT DEL VALLÈS

Sheila Hurtado i Alba Muñoz, van reiniciar, el passat dimarts 13 de novembre, els entrenaments de tecnificació de patinatge artístic a les instal·lacions esportives del CAR de Sant Cugat del Vallès, que havien començat al mes de gener i es van aturar al mes de juny.

 

Està previst que finalitzin al desembre, a l’espera de que s’obri un nou procés de selecció per la temporada vinent.

CINC PATINADORS DEL CP CAMBRILS OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL B

Sis patinadors del CP Cambrils es van presentar, aquest passat diumenge 18 de novembre, a la tercera convocatòria de la prova de nivell B de patinatge artístic. De tots ells, els patinadors Sofia Caballero, Núria Besiròvic, José Luis Montull, Nerea Caja i Cristina Lahera, van superar la prova en fer correctament tots els integratius requerits en aquest nivell, obtenint així el seu diploma de nivell B. La patinadora Maria Rius no va tenir tanta sort,  ja que no va poder superar la prova.

SHEILA HURTADO I ALBA MUÑOZ PARTICIPEN AL X TROFEO INTERNACIONAL CONCELLO DE MOAÑA

Els dies 16, 17 i 18 de novembre, les patinadores del CP Cambrils Sheila Hurtado i Alba Muñoz van participar al X Trofeu Internacional Concello de Moaña (Galícia), aconseguint uns excel·lents resultats. En la categoria aleví, Sheila Hurtado va classificar-se en 3ª posició, i per la seva banda, Alba Muñoz, en categoria infantil, va assolir la 2ª posició.

Aquest trofeu, organitzat pel CP Ànfora, amb la col·laboració de la diputació de Pontevedra i del Concello de Moaña, va comptar amb la participació d’un centenar patinadors i patinadores de Galícia, Madrid, Catalunya i de diferents clubs de patinatge artístic de Portugal. Cal destacar que tots els patinadors i patinadores participants van ser allotjats pel Club Ànfora a les instal·lacions d’un col·legi pròxim al pavelló municipal A Xunqueira, on van menjar i dormir durant els dos dies i nits que va durar la competició i van ser atesos pels mateixos membres del club de patinatge, amb la qual cosa va ser per ells a més d’una jornada esportiva, una jornada de convivència.

Divendres a la tarda es van fer els entrenaments oficials, i la competició va tenir lloc dissabte, acabant al vespre amb un sopar seguit d’una petita festa per tots els patinadors, entrenadors i els familiars assistents. Durant tot el cap de setmana va regnar un molt bon ambient entre tot els assistents a aquest esdeveniment esportiu.

EL CP CAMBRILS OBTÉ 5 PODIS AL CAMPIONAT DE LA TARDOR DISPUTAT A CAMBRILS

Aquest passat cap de setmana, dissabte i diumenge, el Palau Municipal d'Esports de Cambrils va acollir el Campionat de la tardor de patinatge artístic, organitzat pel CP Cambrils. A la competició s'hi van donar cita un centenar de patinadors de diferents clubs de patinatge artístic de la demarcació de Tarragona. Aquest any, com a novetat, també hi van participar els patinadors d’iniciació que prèviament s’havien classificat al 3er Trofeu d’Iniciació, ja que la Copa Catalana també acollirà, com a novetat, aquests patinadors d’iniciació. Els tres primers classificats en la competició de categories, i els quatre primers en el cas dels patinadors d’iniciació es classifiquen directament per a participar a la Copa Catalana de patinatge artístic que tindrà lloc a Cerdanyola  els dies 24 i 25 de novembre.

Competició de categories

En la jornada de dissabte va tenir lloc la competició dels patinadors de categories, en la qual hi van participar set patinadores del CP Cambrils. En la categoria sènior, la patinadora Marta Sorribas va obtenir la 1a posició; en la categoria júnior, Nerea Mestre va quedar en la 1a posició i Rebeca Franqueza en la 2a, quedant les tres classificades per a participar a la Copa Catalana. En la categoria juvenil, la patinadora Patrícia Muñoz va quedar en la 4a posició, quedant-se doncs a les portes de classificar-se per a la Copa Catalana. En la categoria cadet, Paula Bonillo va obtenir la 6a plaça, Laia Plana la 12a, i Mireia Villas la 14a. La patinadora Montserrat Rius no va poder participar a causa d’una lesió.

Competició d'iniciació

En la jornada de diumenge, es va realitzar la competició d’iniciació, en la qual hi van participar sis patinadores del club cambrilenc. En el nivell C, la patinadora Vània Hurtado va assolir la 1a posició i Paloma E. López la 2a,  classificant-se totes dues patinadores per a participar a la Copa Catalana. En el nivell B, Núria Besiròvic va quedar en la 6a posició i Maria Rius en la 7a; i en nivell A, Maria Carbó va assolir la 7a posició i Coia Moreno la 9a

SHEILA HURTADO I ITZIAR ROFES PARTICIPEN AL TROFEU CHARLIE RIVEL

Diumenge 28 d'octubre, les patinadores del CP Cambrils –Sheila Hurtado i Itziar Rofes– van participar al Trofeu Charlie Rivel, a Cubelles, al qual havien estat convidades. Aquest és un trofeu que organitza cada any el CP Cubelles, convidant a diferents clubs catalans i de la Comunitat Valenciana, on hi participen tant patinadors debutants com de categories. Sheila Hurtado va quedar en la 1a posició en la categoria aleví, fent una molt bona execució del seu disc curt, i Itziar Rofes va obtenir la 10a posició en el nivell certificat (aquesta patinadora va obtenir el certificat recentment, i la temporada vinent ja participarà en categoria aleví).

EL CP CAMBRILS OBTÉ 4 PODIS AL 2n. TROFEU DE CATEGORIES

El passat diumenge 28 d’octubre va tenir lloc a Alcanar, la segona convocatòria del Trofeu de categories de la temporada 2012. Hi van participar 66 patinadors i patinadores de la demarcació de Tarragona. Del Club Patí Cambrils hi van participar set patinadores i quatre d'elles van pujar al podi. Les classificacions de les patinadores cambrilenques van quedar de la següent manera: Marta Sorribas va quedar en la primera posició en la categoria sènior B; Nerea Mestre també va assolir la 1a posició la categoria júnior A i Rebeca Franqueza també va ser primera en la categoria júnior B. En juvenil B, la patinadora Patrícia Muñoz va quedar en la 2a posició; en la categoria cadet, Paula Bonillo va quedar en la 8a posició, Laia Plana en l'11a i Mireia Villas en la 18a. Per altra banda, la patinadora Montserrat Rius no va poder prendre part en aquesta competició a causa d’una lesió.

ALBA MUÑOZ QUEDA 14a. AL CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL

La patinadora cambrilenca Alba Muñoz va assolir la 14a posició al campionat d'Espanya infantil de patinatge artístic, disputat entre els dies 18 i 20 d'octubre, a la localitat basca de Barakaldo, organitzat pel club Gurutzeta Patin Taldea. Els patinadors de la selecció catalana –nou de la modalitat de lliure femení, vuit de lliure masculí, sis de figures obligatòries i una parell de dansa– van viatjar fins al País Basc el passat dijous, acompanyats de les seves famílies i entrenadors, dos delegats, un preparació físic i un fisioterapeuta.

En la modalitat de lliure femení, en la qual participava la patinadora cambrilenca, hi van prendre part un total de 37 patinadores de totes les comunitats. D'aquestes, en la jornada de divendres, l'Alba Muñoz va executar el disc curt i va col·locar-se en l'11a posició, una molt bona posició tenint en compte que només les 22 primeres classificades de les 37 participants es classificaven per seguir en la competició el dia següent. En la jornada de dissabte, en l’execució del disc llarg, la cambrilenca va cometre alguna errada, fet que la va fer baixar fins a la 14a posició final.

Des del club local es mostren satisfets amb el resultat assolit per l'Alba, ja que en general va fer un bon campionat, i més tenint en compte que era la primera vegada que participava en una competició estatal. Cal destacar que els tres podis de lliure femení i de les figures obligatòries van ser per a patinadores de la selecció catalana, fet que demostra l’alt nivell dels patinadors a Catalunya.

LES PATINADORES MARIA CARBÓ, NÚRIA CARDONA, VÀNIA HURTADO I PALOMA LÓPEZ OBTENEN ELS SEUS RESPECTIUS DIPLOMES DE NIVELL

El passat cap de setmana, els dies 20 i 21 d'octubre, va tenir lloc la 3a convocatòria de la prova d'iniciació de nivell C i A de l'any 2012. En les proves, disputades a Mont-roig del Camp, hi van participar un total de vuit patinadores del CP Cambrils. Laura Martínez, Carla Herrera, Silvia Lahera, Maria Carbó, Coia Moreno i Núria Cardona ho van fer a la prova de nivell A i  Vània Hurtado i Paloma E. López al nivell C. De totes elles, en el nivell A, les patinadores Núria Cardona i Maria Carbó van superar satisfactòriament la prova obtenint així el diploma de nivell A. Per la seva banda, Vània Hurtado i Paloma E. López van obtenir el seu diploma de nivell C al superar també la prova corresponent. La resta de patinadores cambrilenques no van tenir tanta sort, però tindran noves oportunitats en les pròximes convocatòries

EL CP CAMBRILS ACONSEGUEIX 6 PODIS AL 3er. TROFEU DE DEBUTANTS

El passat cap de setmana, els dies 13 i 14 d'octubre, una vintena de patinadors del CP Cambrils van participar en la tercera edició del Trofeu d'Iniciació 2012, celebrat a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu. Tots ells van tenir una actuació destacada, ja que van aconseguir un total de sis podis, amb els que contribueixen a engrandir el currículum del club cambrilenc. A més, cal destacar que per primera vegada, aquest trofeu era classificatori per participar al Trofeu de la Tardor, en el que fins ara només hi participaven els patinadors de categories. Aquest certament es disputarà els dies 10 i 11 de novembre a Cambrils.

Les classificacions dels patinadors cambrilencs van quedar de la següent manera:
En el nivell certificat, en la categoria de 10-11 anys: Itziar Rofes va aconseguir la 9a posició i Laia Gavaldà l'11a.
En el nivell A, en categoria de 0-9 anys: Maria Carbó va obtenir la 1a posició, Carla Herrera la 5a, i Laura Martínez la 8a ; en categoria de 10-11 anys, Núria Cardona va quedar en 5a posició; i en la categoria de 12-13 anys, Coia Moreno va assolir la 1a posició.
En el nivell B, en categoria de 0-7 anys: Núria Besiròvic va obtenir la 1a posició i Maria Rius la 2a; en categoria de 8-9 anys, José Luis Montull va quedar en 4a posició, Sofia Caballero en la 8a, Teodora Busdugan en la 27a, Carla Bazaigoitia la 34a, i Blanca Pérez en la 35a; en la categoria de 12-13 anys, Cristina Lahera va assolir la 4a posició, Nerea Caja la 6a, Anca Lavinia la 7a, i Sara Montull la 8a.
En el nivell C, en la categoria de 8-9 anys: Vània hurtado va obtenir la 3a posició; i en categoria de 12-13 anys, Paloma López va quedar en el 1er lloc.
Així doncs, les patinadors que van assolir la classificació per participar al proper Trofeu de la Tardor són: Maria Carbó, Coia Moreno, Núria Besiròvic, Maria Rius, Vània Hurtado i Paloma López.

SHEILA HURTADO QUEDA 11ª AL CAMPIONAT DE CATALUNYA ALEVÍ

Lleida, 29/30 de setembre de 2012

 

El passat cap de setmana, els dies 29 i 30 de setembre, es va disputar el campionat de Catalunya de patinatge artístic en les categories benjamí i aleví. En la competició, que va fer-se a Lleida, hi va participar la cambrilenca Sheila Hurtado del CP Cambrils. La patinadora local va obtenir l'onzena posició i es va quedar a les portes d'aconseguir la classificació per al campionat d'Espanya, al qual es classifiquen les vuit millors patinadores i dues més que queden de reserva.

En la jornada de dissabte, Sheila Hurtado va fer una excel·lent execució del disc curt, quedant en la setena posició provisionalment, però l'endemà diumenge, els nervis la van trair i va cometre algunes errades que la van portar a classificar-se en l'onzena posició final. Tot i això, aquest no és un mal resultat per a la patinadora cambrilenca que, en els darrers anys ha fet una molt bona evolució. De fet, aquesta és la segona temporada que aconsegueix classificar-se per participar al campionat de Catalunya, on queda palès l'alt nivell tècnic dels patinadors de base d'arreu de Catalunya.

30 PATINADORS/ES DEL CLUB PATI CAMBRILS PARTICIPEN AL 1r. TROFEU CIUTAT DE ROQUETES

Roquetes, 22 de Setembre de 2012

 

El passat dissabte 22 de setembre, una trentena de patinadors del Club Patí Cambrils es van desplaçar fins a la localitat de Roquetes per participar al I Trofeu de patinatge artístic Ciutat de Roquetes, al qual van ser convidats. També hi van participar 14 clubs d’arreu de Catalunya, amb un total de 167 patinadors, tant debutants com de les diferents categories.

Els patinadors i patinadores cambrilencs van fer un molt paper, aconseguint un total de deu podis i unes molt bones classificacions de tots els participants. Les classificacions van quedar de la següent manera:
En el nivell A: Maria Carbó va quedar 1a classificada, Núria Cardona 4a, Silvia Lahera 5a, Laura Martínez 6a, Coia Moreno 11a i Carla Herrera 18a.
En el nivell B: José Luis Montull va ser el 1er classificat, Núria Besiròvic 3a, Sofia Caballero 5a, Maria Rius 6a, Nerea Caja 15a, Cristina Lahera 17a, Sara Montull 18a, Anca Lavinia 23a, Teodora Busdugan 26a, Blanca Pérez 27a i Carla Bazagoitia 28a.
En el nivell C: Paloma E. López va quedar 1a classificada i Vània Hurtado 4a.
En nivell certificat: Itziar Rofes va ser la 9a classificada i Laia Gavaldà 18a.
En la categoria aleví: Sheila Hurtado va quedar 2a classificada.
En la categoria infantil: Alba Muñoz va quedar 1a.
En la categoria cadet: Laia Plana va ser 5a classificada, Montserrat Rius 7a i Mireia Villas 8a.
En la categoria juvenil: Patrícia Muñoz va quedar 3a.
En la categoria júnior: Rebeca Franqueza va ser la 1a classificada i Nerea Mestre 2a.
En la categoria sènior: Marta Sorribas va ser la 1a classificada.
En definitiva va ser una jornada esportiva i de convivència molt positiva per als patinadors cambrilencs i les seves famílies.

ALBA MUÑOZ QUEDA 4ª AL CAMPIONAT DE CATALUNYA INFANTIL, DISPUTAT A CAMBRILS I ES CLASSIFICA PEL CAMPIONAT D'ESPANYA.

Cambrils, 21/22 Juliol de 2012

 

El passat cap de setmana, entre el 20 i el 22 de juliol, Cambrils va acollir el campionat de Catalunya infantil de patinatge artístic. Van participar-hi una trentena de patinadores en la modalitat de lliure femení, vuit patinadors en lliure masculí, catorze de la modalitat de figures obligatòries i una parella de dansa. De la demarcació de Tarragona van participar-hi vuit patinadores i un patinador. Del Club Patí Cambrils va competir la patinadora Alba Muñoz , que va assolir la quarta posició i la classificació directa pel campionat d’Espanya que es farà al País Basc entre els dies 19 i 21 d’octubre.
La patinadora cambrilenca va fer una excel·lent execució del disc curt durant la jornada de dissabte, que la situava en la 4a posició. Una posició que va poder mantenir el diumenge, en l’execució del disc llarg, quedant així en la quarta posició final. Aquest és el millor resultat aconseguit per aquesta patinadora després d’haver participat quatre temporades consecutives en campionats de Catalunya. El campionat de Catalunya classifica directament pel campionat d’Espanya infantil en el qual només hi poden participar 8 patinadores catalanes (les 8 primeres del campionat de Catalunya). L’Alba en quedar la quarta aconsegueix la fita marcada per aquesta temporada 2012 que era classificar-se pel campionat d’Espanya.

El campionat es va iniciar el divendres a la tarda amb els entrenaments oficials. Dissabte al matí van competir els patinadors de figures obligatòries, es va fer l'entrega de trofeus d’aquesta modalitat i a continuació es va fer la cerimònia d’obertura del campionat. Dissabte a la tarda, els patinadors i patinadores de lliure i la parella de dansa van executar el programa curt i, diumenge al matí el programa llarg. A continuació es va fer l’entrega de trofeus, la foto oficial dels patinadors que es classifiquen pel campionat d’Espanya, i finalment la cerimònia de clausura del campionat. A les cerimònies d’obertura, de clausura i a l'entrega de trofeus van assistir-hi l’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau–, el regidor d’Esports de l’Ajuntament –Lluís Abella–, el president de la Territorial de Tarragona de patinatge –Rafael Serrano–, la presidenta del Comitè de patinatge artístic de la Federació Catalana –Camí Mendoza–, i la presidenta del CP Cambrils, M. Rosa Rovira.

Amb tot plegat, Cambrils va poder gaudir durant tot el cap de setmana d'un bon espectacle de patinatge artístic i de l'alt nivell que tenen els patinadors catalans. A més, el pavelló es va omplir amb més de 400 persones.

ELS PATINADORS DEL CP CAMBRILS ACONSEGUEIXEN 7 PODIS EN EL 2n. TROFEU D'INICIACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC.

El passat cap de setmana, els dies 14 i 15 de juliol, es va disputar el 2n Trofeu d'iniciació de patinatge artístic de la temporada 2012. En la competició, que va tenir lloc a Coma-ruga, hi van participar 183 patinadors i patinadores de setze clubs de la demarcació de Tarragona.

Del CP Cambrils hi van participar tretze patinadores i un patinador, aconseguint tots ells uns resultats excel·lents. Van assolir un total de set podis i un diploma de certificat de la patinadora Itziar Rofes, amb la qual cosa pot passar a competir amb l’equip de patinatge de competició federat. Els resultats dels patinadors cambrilencs van ser els següents: en el nivell 1, en la categoria 0-7 anys: Núria Besiròvic 1a classsificada i Maria Rius 2a; en la categoria 8-9 anys, Sofia Caballero va quedar 1a, José Luis Montull 2n, Carla E. Bazagoitia 17a i Blanca Pérez 28a; en la categoria 12-13 anys, Cristina Lahera 1a classificada i Sara Montull 5a. En el nivell 2, en la categoria 8-9 anys, Maria Carbó va ser 3a, Silvia Lahera 8a, Carla Herrera 12a i Laura Martínez 14a; en la categoria 10-11 anys, la patinadora Itziar Rofes va quedar en la 2a posició  a més d’obtenir el certificat; mentre que en la categoria 12-13 anys, la patinadora Coia Moreno va assolir la 8a posició.

ALBA MUÑOZ I SHEILA HURTADO, DEL CP CAMBRILS, ES PROCLAMEN CAMPIONES PROVINCIALS EN LES CATEGORIES INFANTIL I ALEVÍ.

 

 

Els dies 30 de juny i 1 de juliol, es va disputar a Amposta, el campionat territorial de patinatge artístic en les categories infantil i aleví. En la competició hi van prendre part dues representants del Club Patí Cambrils, Sheila Hurtado en la categoria aleví i Alba Muñoz en la categoria infantil. Els resultats van ser excel·lents per a les deus patinadores cambrilenques ja que van proclamar-se campiones provincials, en les seves respectives categories.

En la jornada de dissabte, Sheila Hurtado es va classificar en la primera posició després de l'execució del disc curs. Una primera posició que va mantenir l'endemà diumenge, gràcies a una bona competició i a les poques errades. Amb aquest triomf, Sheila Hurtado també es va classificar per al campionat de Catalunya aleví que es disputarà els dies 29 i 30 de setembre a les instal·lacions del CP La Bordeta.
Per la seva part, Alba Muñoz va cometre alguna errada en l'execució del disc curt durant la competició de dissabte, però l'endemà diumenge va refer-se i va quallar una bona execució del disc llarg, situant-se en la primera posició i assolint el campionat provincial en la seva categoria. Aquesta primera posició també li dóna accés a participar en el campionat de Catalunya infantil que se celebrarà els dies 21 i 22 de juliol al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Des del Club Patí Cambrils es mostren molt satisfets dels resultats assolits per aquestes dues patinadores. De fet, és un resultat històric pel currículum general del club i molt difícil d'aconseguir pels patinadors locals.

14 PATINADORS DEL CP CAMBRILS, OBTENEN EL DIPLOMA DE NIVELL DE PATINATGE ARTÍSITC.

 

Setze patinadores d’iniciació del CP Cambrils es van presentar el passat dissabte, 16 de juny, a les proves de nivell A, B, C, i certificat, organitzades per la territorial de Tarragona de la Federació Catalana de patinatge artístic. La competició es va disputar a Valls. De tots els representants cambrilencs, catorze van obtenir el diploma de nivell corresponent a l’executar correctament el seu disc i per tant van superar satisfactòriament la prova.

Les patinadores del CP Cambrils que van obtenir el diploma van ser: en el nivell C, Nerea Caja, Mar Paredes, Sara Montull, Anca Lavinia Mesesan, Blanca Pérez i José Luis Montull; en el nivell B, Josep Franqueza, Carla Herrera, Maria Carbó, Núria Cardona, Sílvia Lahera i Laura Martínez i en el nivell A, Laia Gavaldà. En certificat, la patinadora Natàlia Arroyo va obtenir el certificat, que és l’última prova que han de passar els patinadors per poder participar en competicions de patinatge federat, passant a formar part de l’equip de competició, dins de la categoria aleví, que és la que li correspon per la seva edat. La patinadora Coia Moreno que es presentava a prova A i Itziar Rofes, que es presentava a certificat, no van tenir tanta sort, però tindran noves oportunitats en les següents convocatòries.

SHEILA HURTADO, PATRÍCIA MUÑOZ, ALBA MUÑOZ I MARTA SORRIBAS PUGEN AL PODI EN EL TROFEU CIUTAT DE VINARÒS.

 

Aquest passat dissabte, 16 de juny, nou patinadores del CP Cambrils van participar en el I Trofeu Ciutat de Vinaròs. Es tracta d'un trofeu interclubs, organitzat pel CP Vinaròs, en el qual hi van participar patinadors de la Comunitat Valenciana i de Catalunya. Les patinadores cambrilenques de l'equip de competició també hi van ser convidades.

Els participants en el trofeu van haver d’executar el seu disc curt, a diferència dels altres trofeus en els què normalment es fa el disc llarg. En aquesta ocasió, les classificacions de les patinadores cambrilenques van ser les següents: en la categoria aleví, la patinadora Sheila Hurtado va obtenir a 1a posició; en la categoria infantil Alba Muñoz va quedar en 2a posició; en la categoria cadet, Laia Plana va quedar en 10a posició, Montserrat Rius en 11a i Mireia Villas en la 12a; en la categoria juvenil, Patrícia Muñoz va obtenir la 3a posició; en la categoria júnior, Nerea Mestre va quedar en 5è lloc i Rebeca Franqueza en 4rt lloc i per últim en la categoria sènior, la patinadora Marta Sorribas va quedar en 2a posició.


JOSEP FRANQUEZA QUEDA 10è. EN LA FINAL NACIONAL DE PATINATGE ARTÍSTIC.


El patinador cambrilenc Josep Franqueza va participar, el passat dissabte 19 de maig, en la final nacional de patinatge artístic, disputada a Ripoll, on va quedar en la 10a posició. El cambrilenc va poder participar en aquesta final després de quedar primer en la final territorial que es va celebrar al Vendrell el passat mes d’abril, i després de classificar-se a les fases comarcals celebrades al Baix Camp, organitzades pel Consell Esportiu.

 

NEREA MESTRE QUEDA 3a. AL CAMPIONAT TERRITORIAL JÚNIOR DE PATINATGE ARTÍSTIC.


Aquest passat diumenge 13 de maig, es va celebrar a les instal·lacions esportives del Reus Deportiu, el campionat territorial júnior-sènior de patinatge artístic. Hi van participar un total de vuit patinadores i un patinador de diferents clubs com el Reus Deportiu, CP Calafell i CP Cambrils.
La patinadora cambrilenca Nerea Mestre va fer una bona execució dels seus discos, obtenint la tercera posició en la classificació final, optant així a participar en el campionat de Catalunya de la seva categoria que tindrà lloc el cap de setmana del 2 i 3 de juny, a les instal·lacions del Reus Deportiu. En aquesta competició es va demostrar, una vegada més, l’alt nivell del patinatge artístic català.

 

EL PALAU MUNICIPAL D'ESPORTS, ACULL EL CAMPIONAT TERRITORIAL CADET-JUVENIL DE PATINATGE ARTÍSTIC.

 

Aquest passat cap de setmana el Palau Municipal d’Esports de Cambrils va acollir el Campionat Territorial Cadet-Juvenil 2012  de patinatge artístic en la modalitat de lliure masculí i femení i parelles de dansa. El campionat va comptar amb una cinquantena de patinadors dels clubs de la província de Tarragona. Per part del Club Patí Cambrils hi van participar  quatre patinadores: Paula Bonillo, Laia Plana i Montserrat Rius, en la categoria cadet i Patrícia Muñoz, en categoria juvenil. La cambrilenca Claudia González va ser baixa d’última hora per malaltia.

Les patinadores cambrilenques, que per la majoria d’elles era el primer cop que participaven en una competició d’aquestes característiques, van assolir l’objectiu marcat a l’ executar correctament els seus discos. Les classificacions finals de les patinadores van ser: en categoria cadet, Paula Bonillo 13a classificada, Montserrat Rius 21a, i Laia Plana 23a. Patrícia Muñoz va obtenir la 10a plaça en categoria juvenil.

Cal recordar que aquest campionat és classificatori pels Campionats de Catalunya en aquestes categories i les set primeres patinadores de cada grup es van classificar.  L'entrega de trofeus va anar a càrrec del Regidor d'Esports i Festes de l'Ajuntament de Cambrils –Lluís Abella-, el president de la Territorial de Tarragona –Rafael Serrano–, la presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístics –Camí Mendoza–, i la presidenta del Club Patí Cambrils –Mª Rosa Rovira–.


9 PATINADORES PARTICIPEN A LA FINAL TERRITORIAL AL VENDRELL.

 

Per altra banda, el dissabte 21 d’abril,  9 patinadores dels grups de debutants del club cambrilenc van participar a la final territorial i al Torfeu  Diputació que es van celebrar al Vendrell i que organitza el Consell Esportiu. Els cambrilencs van aconseguir 8 podis: en categoria aleví A, Josep Franqueza va quedar en 1a posició, quedant així classificat per la Final Nacional que es farà el cap de setmana del 19 i 20 de maig a Ripoll; en categoria benjamí A, Mar Paredes va quedar en 1er lloc i Abril Barbosa en 3er ; en categoria benjamí B, José Luis Montul va assolir  la 1a posició i Blanca Pérez la 2ª; per últim, les patinadores de la categoria pre-benjamí, Carla Herrera va quedar en 1a posició, Núria Besiròvic en 2a, Maria Rius en 3a i Laura Martínez en 4a.

EL CLUB PATI CAMBRILS OBTÉ 6 PODIS EN EL 1er. TROFEU DE CATEGORIES.

 

El passat diumenge 15 d'abril, les dotze patinadores de l'equip de competició del Club Patí Cambrils van participar en el primer Trofeu de categories de patinatge artístic de la temporada 2012.

Les patinadores cambrilenques van assolir uns bons resultats, aconseguint un total de sis podis. Les classificacions finals de totes elles van ser les següents: en el nivell A, que correspon a la dels patinadors que en la temporada anterior s’han classificat per al campionat de Catalunya en la seva categoria, en la categoria aleví Sheila Hurtado va obtenir la 2a posició; en la categoria infantil, Alba Muñoz va quedar primera; en la categoria cadet, la patinadora Paula Bonillo va ser 8a i en júnior, Nerea Mestre va aconseguir la 2a posició. En el nivell B, en la categoria cadet, Montse Rius va obtenir l'11a posició; Cristina Pérez va quedar la 12a, Mireia Villas la 13a i Laia Plana la 14a; en la categoria juvenil, Patrícia Muñoz va obtenir la 3a posició i Claudia González la 4a; en la categoria júnior, Rebeca Franqueza va aconseguir la 1a posició i per últim, en la categoria sènior, la patinadora Marta Sorribas va quedar en la 1a posició.

Per altra banda, el proper cap de setmana, els dies 21 i 22 d’abril, el Club Patí Cambrils organitzarà el Campionat Territorial cadet-juvenil al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en el qual hi participaran cinc patinadores del club cambrilenc.

EL CLUB PATI CAMBRILS ASSOLEIX 17 PODIS EN LA 3a FASE DELS JOCS ESCOLARS.

Els patinadors del Club Patí Cambrils van participar a la 3a fase dels jocs escolars de Patinatge Artístic, que es va celebrar a Riudoms el passat 2 d'abril. Els cambrilencs van obtenir uns excel·lentíssims resultats en aconseguir un total de 17 podis en la classificació final. Els jocs escolars es desenvolupen en 3 fases, i la suma de les dos millors puntuacions, fa que els patinadors accedeixin a la classificació final i a més, classifica als tres primers per a la Fase Territorial i el Trofeu Diputació, que tindrà lloc el 29 d'abril al Baix Penedès.

Els patinadors cambrilencs van obtenir les següents classificacions finals: en la categoria Infantil A, Coia Moreno va obtenir la 1a posició; en la categoria infantil B, Cristina Lahera també va quedar 1a; en infantil C, Anca Lavinia Messesan 1a posició, Nerea Caja la 2a i Sara Montull la 3a; en aleví A, Josep Franqueza va quedar 1er; en aleví C, Paloma López va quedar 1era; en benjamí A, Mar Paredes 1a classificada i Abril Barbosa 2a  i Carla Bazagoitia, tot i no participar en aquesta 3a fase, va assolir la 7a posició de la suma de les dos fases anteriors;en benjamí B, Blanca Pérez va obtenir la 1a posició, José Luis Montull en 3era, i Mar de Arce, 4a tot i que tampoc va participar en aquesta 3ª fase; en benjamí C, Vània Hurtado 1a classificada; en pre-benjamí B, Núria Besiròvic 1a classificada, Carla Herrera 2a classificada, Laura Martínez i Maria Rius van quedar empatades en el 3er lloc ; Sílvia Lahera tot i quedar 3a va quedar 4a en la classificació final, Sofia Caballero 5a i Teodora Busdugan, que tampoc va participar en aquesta fase, va quedar en 7a posició final. Per últim, en la categoria mini, la patinadora Laia Torres va quedar en 3a posició.

MARIA RIUS, NÚRIA BESIRÒVIC, MARIA CARBÓ, NÚRIA CARDONA I JOSEP FRANQUEZA PUGEN AL PODI AL PRIMER TROFEU D'INICIACIÓ.

Amposta, 17/18 de Març de 2012

Dinou patinadors i patinadors del Club Patí Cambrils van participar el passat cap de setmana, els dies 17 i 18 de març, en el primer Trofeu d’iniciació de patinatge artístic de la temporada 2012, que va tenir lloc a Amposta. En aquesta competició hi van participar 272 patinadors i patinadores de la demarcació de Tarragona, la qual cosa ens indica la nombrosa quantitat de patinadors que actualment practiquen aquest esport.

Les patinadores cambrilenques van obtenir unes excel·lents classificacions, obtenint cinc podis i unes bones posicions de la resta de patinadors del club. Així doncs, en el nivell l, en la categoria 0-7 anys, la patinadora Maria Rius va obtenir la 1a posició i Núria Besiròvic la 3a; en la categoria de 8 anys Sílvia Lahera es va classificar en la 4a posició, Laura Martínez en 5a, Carla Herrera en 7a, i Sofia Caballero en la 15a posició. En la categoria de 9 anys, Maria Carbó va quedar primera classificada i José Luis Montull el 21è; en la categoria 10-11 anys, Núria Cardona es va classificar en 1er lloc, Mar Paredes en el 21è, i Abril Barbosa en el 31è; i en la categoria 12-13 anys, Josep Franqueza va quedar en la 3a posició, Cristina Lahera en la 9a, Sara Montull en 12a i Nerea Caja en la 15a.
Per altra banda en nivell 2, en la categoria 10-11 anys, Natalia Arroyo va obtenir el 4rt lloc, Itziar Rofes el 14è, i Laia Gavaldà el 18è lloc. Per últim, en la categoria 12-13 anys, Coia Moreno va quedar la 21a.

El segon Trofeu d’iniciació en el qual tornara a participar els patinadors cambrilencs serà els dies el 14 i 15 de juliol al CPA El Vendrell.

EXCEL·LENTS RESULTATS DEL CLUB PATI CAMBRILS , EN LA SEGONA FASE DELS JOCS ESCOLARS.

Reus Ploms, 4 de Març de 2012

Aquest passat diumenge 4 de març, 21 patinadors i patinadores del Club Patí Cambrils van participar en la segona fase dels Jocs Escolars de patinatge artístic que es va celebrar a les instal·lacions esportives del CN Reus Ploms. Aquesta segona fase va comptar amb la participació d'un total de 95 patinadors de diferents clubs de la comarca com el CN Reus Ploms, el Reus Deportiu, el CP Riudoms i el CP Cambrils .

Els patinadors cambrilencs van obtenir uns excel·lents resultats. La patinadora Cristina Lahera, que va competir en nivell infantil B, va obtenir la 2a posició; en infantil C, Nerea Caja va quedar en la 1a posició, Anca Lavinia Messesan en 2a i Sara Montull en 3a. En aleví A, el patinador Josep Franqueza va quedar en 1er lloc i en aleví C, Paloma E. López també va assolir el 1er lloc. En benjamí A, Abril Barbosa va quedar en la 1a posició, Mar Paredes en 3a i Carla Bazagoitia en 7a; en benjamí B, Blanca Pérez va quedar 1a, José Lluis Montull va ser 3er, i Mar de Arce 5a. Per la seva banda, en benjamí C Vània Hurtado va quedar en la 1a posició. En la categoria prebenjamí B, la patinadora Maria Rius va quedar en 1a posició, Carla Herrera en la 2a, Núria Besiròvic 3a, Laura Martínez 4a, Sílvia Lahera 5a Sofia Caballero 6a, i Teodora Busdugan 7a. Per últim, Laia Torres, en la categoria mini que va quedar 2a classificada.
La tercera fase d’aquests Jocs Escolars que organitza el Consell Esportiu, tindrà lloc el proper 1 d’abril a Riudoms.

SHEILA HURTADO I ALBA MUÑOZ SON SELECCIONADES PER PARTICIPAR EN EL PLA PILOT DE TECNIFICACIÓ DE PATINATGE ARTÍSTIC

Els dies 10 i 17 de gener, les patinadores del Club Patí Cambrils –Sheila Hurtado i Alba Muñoz– es van presentar novament a les proves de selecció per entrar a formar part dels grups de patinadors que participen en els entrenaments del pla pilot de tecnificació de patinatge artístic 2012. Totes dues van superar satisfactòriament aquestes proves i per tant, aquesta serà la tercera temporada que ambdues participaran en aquest pla pilot d'entrenaments.

Aquestes sessions estan organitzades per la Federació Catalana de Patinatge Artístic, amb el suport del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya i estan destinades a patinadors que compleixin uns requisits i passin les proves de selecció. Es realitzen els dimarts, entre les 20 i les 22 hores a les instal·lacions esportives del CAR de Sant Cugat del Vallès. En total hi participen 25 patinadores i patinadors d’arreu de Catalunya en les categories aleví i infantil.

NATÀLIA ARROYO OBTÉ EL DIPLOMA DE NIVELL A DE PATINATGE ARTÍSTIC

Vila-Seca, 5 de Febrer de 2012

La patinadora cambrilenca Natàlia Arroyo va presentar-se, el passat diumenge 5 de febrer, a la primera convocatòria de la prova de nivell A de patinatge artístic, que va tenir lloc a Vila-seca. La patinadora del Club Patí Cambrils va superar satisfactòriament la prova, obtenint així el seu diploma de nivell A. Hi van participar uns 135 patinadors d'arreu de la demarcació de Tarragona. Ara, només li queda superar el certificat per poder participar en una competició federada de patinatge, ja que cal tenir superades les tres proves: C, B i A

CAMBRILS ACULL LA PRIMERA FASE DELS JOCS ESCOLARS DE PATINATGE ARTÍSTIC AMB UN PAPER DESTACAT DELS PATINADORS CAMBRILENCS

Cambrils, 28 de Gener de 2012

El passat dissabte 28 de gener es va celebrar al Palau Municipal d'Esports de Cambrils, la primera fase dels Jocs Escolars de Patinatge Artístic, que organitza el Consell Esportiu. La competició va comptar amb la participació d’una trentena de patinadors de la comarca. Del Club Patí Cambrils van participar un total de 21 patinadors dels grups d’iniciació i de debutants, alguns dels quals era la primera vegada que participaven en una competició.

Els resultats obtinguts pels patinadors cambrilencs van ser els següents: en la categoria prebenjamí C, Laia Torres va quedar 1a classificada; en prebenjamí B Núria Besiròvic també va queda 1a classificada, Carla Herrera 2a , Laura Martínez 3a, Maria Rius 4a, Sílvia Lahera 5a, José Luis Montull 6è, Sofia Caballero 7a, i Teodora Busdugan 9a; en la categoria benjamí C, Vània hurtado va ser 1a; en benjamí B, Blanca Pérez va obtenir la 1a posició i Mar de Arce la 2a; en benjamí A, Mar Paredes es va classificar en 1er lloc, Abril Barbosa en el 2n i Carla Bazagoitia en el 3er. En la categoria aleví C, Paloma E. López va quedar en 1a posició; en aleví A, Josep franqueza va quedar el 1er; en infantil C, Anca Lavinia Mesesan va quedar 1a, i Sara Montull 3a. En infantil B, Cristina Lahera va quedar en la 1a posició i en infantil A Coia Moreno ambé va assolir la 1ª plaça.

La segona fase d’aquests jocs escolars tindran lloc el diumenge 4 de març a les instal·lacions esportives del CN Reus Ploms, i la tercera fase, l’1 d’abril a Riudoms. Les tres millors classificacions de les tres fases pujaran al podi i passaran a la següent fase territorial que tindrà lloc el 29 d’abril a la comarca del Baix Penedès.

VUIT PATINADORES CAMBRILENQUES PARTICIPEN EN EL VII TROFEO OPORTUNIDAD DE LARRE, ON ASSOLEIXEN 4 PODIS

Beriain (Navarra), 21/22 de Gener de 2012

El passat cap de setmana, els dies 21 i 22 de gener, vuit patinadores del Club Patí Cambrils van desplaçarse fins a la localitat de Beriain, a Navarra, per participar per segon any en el VII Trofeo Oportunidad de Larre de patinatge artístic, organitzat pel CD Larre. El club cambrilenc hi va ser convidat. Hi van participar un total de 98 patinadors de diferents províncies com Barcelona, Tarragona, Valladolid, Oviedo, Madrid, Navarra i patinadors de diferents localitats franceses. Per part del Club Patí cambrils, hi van participar vuit patinadores, cinc de debutants i tres de competició.

En debutants, en el qual hi van participar patinadores amb un bon nivell, les patinadores cambrilenques van obtenir bones classificacions. En la categoria prebenjamí femení, la patinadora Laura Martínez va quedar classificada en la 1a posició i Carla Herrera en la 2a. En la categoria benjamí femení A, Laia Gavaldà va quedar en 3a posició, Itziar Rofes en 6a i Núria Cardona en 10a.
Per altra banda, les patinadores de competició van obtenir també uns molt bons resultats tenint en compte l’alt nivell de la competició, ja que competien amb patinadores que en la temporada 2011 van participar als campionats d’Espanya en la seva categoria. Així doncs, en la categoria aleví, la patinadora Sheila Hurtado va quedar en 6a; i en la categoria infantil, Alba Muñoz va obtenir la 1a posició i Paula Bonillo la 5a. A més, la patinadora Alba Muñoz va obtenir el premi a la millor interpretació del disc en la seva categoria, atorgat pels jutges que van valorar la millor coreografia.
Un any més, patinadores i familiars van gaudir d’un magnífic cap de setmana, tant a nivell esportiu com per la convivència entre patinadors i acompanyants.